Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

5 motive sa iti faci un magazin online

Esti un tanar antreprenor in offline sau un antreprenor cu experienta si vrei sa iti faci un rebranding? Ai auzit ca in mediul online se vinde mai bine si vrei sa fi si tu pe internet? Nu iti mai merge magazinul si nu stii cum sa il promovezi si sa il faci sa mearga mai bine? Raspunsul la intrebarile tale este : magazinul online.

Application_for_online_shoppers

De ce magazin online?

Magazinul online este primul pas spre a avea o mai buna promovare. Daca ai un magazin offline trebuie sa il ai si online. Cumparaturile pe internet au devenit ceva obisnuit , oamenii aleg varianta cea mai simpla de a face shopping si asa economisesc timp pierdut prin magazine. Un magazin online este un mod de promovare, modalitatea de a vinde eficient si de a crea un brand online.

 Care sunt avantajele unui magazin online?

Avantajele unui magazin online sunt multe si pana nu iti creezi un astfel de magazin nu ai cum sa stii cum e. Avantajele esentiale pe care le ai inca de la inceput , de cand alegi sa iti creezi un magazin online sunt:

  • Metoda cea mai simpla de promovare – pe internet te poti promova foarte usor , simplu si gratis. Un magazin online, un cont de social media ( facebook, twitter,pinterest , linkedin) si activitate pe canalele de social media si vei deveni cunoscut. In zilele noastre , internetul este o unealta de marketing online.
  • Cresc vanzarile. Oamenii aleg sa cumpere online de foarte multe ori pentru ca este mai simplu, economic si avantajos. Indiferent de nisa pe care o are magazinul tau, poti creste vanzarile avand si un magazin online. Oamenii cauta pe internet orice , dau click si cumpara .
  • Poti penetra mai usor alte piete
  • Segmentarea pietei si gasirea unui grup tinta este foarte important acest aspect in planul de vanzari offline si nu doar online. Te adresezi unui segmente de piata ( criteriile de alegere a segmentului de piata sunt aceleasi ca si in vanzarile offline) si apar potentialii cumparatori. Grupul tinta il vei gasi in timp avand rabdare si segmentul de piata bine delimitat.
  • Crearea unui brand online. Din clipa in care iti creezi un magazin online pui bazele un brand online. Fiecare magazin online are sansa de a isi crea un brand online, de a deveni cunoscut in nisa lui prin branding. In online poti face foarte usor diferenta chiar daca ai un magazin online intr-o nisa foarte cautata.

5 motive sa iti faci un magazin online le ai. Sunt principalele motive care iti pot fi un imbold sa faci primii pasi pentru a intra in mediul online. Magazinul online este „must to have” in zilele noastre iar avantajele lui sunt multe si variate. Alege sa fi online, alege sa faci diferenta!

Leave a reply