Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

5 metode de promovare magazin online gratis

Cand alegi sa iti faci un magazin online te gandesti intai cum te promovezi? Nu ai buget de marketing online, nu stii despre ce este vorba dar stii ca iti trebuie promovare la magazinul online. Cum imi pot promova gratis magazinul online? Cum pot avea cati mai multi vizitatori? Cum pot avea vizibilitate in online chiar daca am bugetul zero ?

8468788107_6a1b3ae1ea_o

Blogul magazinului online si vizibilitatea

Primul pas spre a avea o vizibilitate mai mare, un numar de vizitatori marit este crearea unui blog. Blogul este unealta de marketing online pe care o poate folosi orice companie. Ce sa scriu pe blog?De la recomandari de produse pana la articole utile care sa ajute, sa raspunda la intrebarile cititorilor. Blogul nu este doar o un canal de comunicare intre magazin si (potentialii)cititorii ci si o unealta seo. Este foarte important ca gestionarea blogului sa se faca la nivel profesionist din punct de vedere al marketingului online dar si din punct de vedere seo.

Optimizarea SEO prin advertoriale

Advertorialele sunt a doua cale de a promova gratis magazinul online. Scrise pe alte siteuri, nu sunt doar generatoare de trafic ci si un mod de a face publicitate unui magazin online. Fie ca scrii despre o categorie, despre un produs sau un advertorial despre magazin la modul general, este foarte important ca acel advertorial sa existe. Cu cat mai multe advertoriale, cu atat mai bine!

Comunicare Social Media

Facebook, twitter, linkedin, pinterest sunt cele mai importante canale social media pe care poti avea vizibilitate maxima. Este important sa ai cont pe ele , sa fi activ, sa scrii zilnic ceva, sa interactionezi .De la un share poti ajunge la sute, de la un comment poti crea o comunitate. Promovarea pe canalele social media este gratis si la indemana oricui doar sa vrei! Daca nu ai buget pentru a angaja un social media manager invata sa comunici si sa te promovezi pe aceste canele de comunicare la indemana oricui.

Fi partener si vei castiga!

Incepe sa faci parteneriate , sa te implici in campanii sau evenimente, interactioneaza. Nu ai cum sa ai promovare daca stai degeaba si nu te implici! Chiar daca esti la inceput poti sa te implici , sa te afirmi pentru ca lumea sa afle de tine. Ca magazin online trebuie sa faci diferenta si chiar daca ai cele mai bune produse sau ai cele mai bune la pret produse , nu ai cum sa ajungi cunoscut daca nu te afirmi. Un prim pas spre afirmare este sa incepi un parteneriat.

Creeaza-ti o comunitate in jurul magazinului

Scris pe blog, comentat pe alte bloguri sau forumuri de specialitate, activitate constanta pe social media, toate ajuta la crearea unei comunitati. Crearea unei comunitati in jurul unui magazin online este esentiala deoarece se creeaza un sistem de promovare si vanzare gratis: x da like sau share, y da si el si tot asa. Nu conteaza domeniul magazinului online ci conteaza interactionarea din jurul lui si crearea unei comunitati. Promovarea gratis se poate face daca ai formata o comunitate. Promovarea unui magazin online se poate face gratis daca te exprimi, te implici si mai ales formezi o comunitate.

Leave a reply