Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

30 octombrie – 26 noiembrie 2020: Black Friday la evoMAG.ro

Retailerul online evoMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca da startul pe 30 octombrie celui mai mare Black Friday de pana acum, cu discount-uri de pana la 85%, la peste 100.000 de produse, din circa 6.000 de repere. Campania de reduceri se desfasoara pana pe 26 noiembrie, in mai multe runde si este mai mare cu 30% fata de cea de anul trecut, ca numar de produse incluse.

„Am organizat campania de Black Friday din 2020 pentru a le oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara la cele mai bune preturi produsele necesare pentru a-si adapta locuintele la contextul actual, acela in care casele trebuie sa gazduiasca si spatiul de birou, si pe cel de odihna, si locul de joaca al copiilor, sa fie si sala de clasa, si loc pentru desfasurarea activitatilor fizice. Cu totii trebuie sa ne adaptam la aceasta noua normalitate”, spune Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro).

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse: de la smartwatch-uri si bratari pentru fitness cu pana la 75% discount si electrocasnice cu discount pana la 65%, pana la produsele de igiena si ingrijire personala reduse cu pana la 50% si telefoane mobile reduse cu pana la 48%. Pentru prima oara intr-o campanie de Black Friday, evoMAG.ro introduce categoria de produse destinate intretinerii casei si gradinii. In timpul Black Friday, produsele cumparate pe evoMAG.ro pot fi platite in 12 rate fara dobanda, prin cardul Star de la Banca Transilvania.

Comentariu ( 1 )

  1. […] in perioada 30 octombrie – 26 noiembrie, campania de Black Friday 2020 a magazinului online evoMAG.ro a inceput runda a doua de reduceri, pe 6 noiembrie, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. […]

Leave a reply