Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

3.000 de romani vand cu succes pe Amazon

amazon yoga

Peste trei mii de romani cumpara produse din China si le vand pe Amazon, cu profituri mari, aflam de pe digi24.ro. Gigantul online cu sediul la Seattle atrage tinerii antreprenori autohtoni, care reusesc sa desfasoare aici afaceri cumulate de 10 milioane $. Drumul produselor de la alibaba.com, aliexpress.com, dhgate.com, geekbuying.com ori gearbest.com la Amazon.com presupune cumpararea acestora en-gros de la producatorii chinezi (care pot pune si un brand pe ele si le livreaza direct in depozitele Amazon), listarea produselor pe Amazon.com (care se ocupa de logistica si serviciile de marketplace, contra cost) si optimizarea paginilor, pentru promovarea acestora.

Printre cei 3.000 de romani se numara Alexandru Huditan (care are de 4 ani o afacere ce vinde astfel articole sportive), Claudiu Stanculescu (care s-a axat pe produse pentru yoga, a inceput cu o investitie de 5.000 €, apoi a terminat primul an cu o cifra de afaceri de 70.000 € si al doilea – cu 500.000 €), Adria Ciuca si Alin Bugeac (care vand produse din categoria Sports & Outdoors, ajungand sa vanda in jur de 1.000 de produse/luna si inregistrand vanzari de peste 40.000 $/luna, cu un profit lunar de 20%, despre care scria anul trecut adevarul.ro).

Leave a reply