Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2020, foodpanda a inrolat 1.000 de magazine in aplicatie

Platforma de food delivery foodpanda.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a listat anul acesta circa 1.000 de magazine in categoria Shops din aplicatie, la nivel national. Pe parcursul lunii noiembrie, compania va oferi livrare gratuita pentru comenzile din aceasta sectiune. Pana la finalul lui 2021, foodpanda vizeaza o pondere de peste 10% din business pentru segmentul de comert rapid.

In topul categoriilor de retaileri listati in Shops se afla magazinele alimentare (45% din total), urmate de magazinele de bauturi (13%), magazinele de proximitate (12%), patiseriile (8%) si florariile (6%). Pana la finalul acestui an, compania vrea sa adauge si o categorie noua – de farmacii. Printre cele mai comandate categorii de produse din aceasta sectiune sunt: apa, lactatele si branzeturile, produsele de cosmetica si ingrijire personala, snacks, berea si produsele din tutun. Reprezentantii foodpanda spun ca platforma a avut o cerere mai mare din partea utilizatorilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau, Constanta si Ploiesti.

„In acest an, extinderea foodpanda pe noi verticale de business din zona de retail a fost unul dintre obiectivele noastre strategice, pe plan local. Cei aproximativ 1.000 de comercianti listati in platforma sunt dovada faptului ca serviciile noastre de livrare sunt foarte apreciate de partenerii si utilizatorii foodpanda. Suntem inca la inceput de drum, insa in perioada urmatoare ne propunem sa ne consolidam pozitia in zona de retail, devenind prima optiune a clientilor pentru majoritatea produselor de care acestia au nevoie in viata de zi cu zi, nu doar in momentele in care doresc sa comande rapid mancarea preferata. In acest sens, vom incheia parteneriate cu tot mai multi comercianti, atat parte a unor lanturi comerciale mari, consacrate, cat si magazine de proximitate cu prezenta locala, pentru a oferi cea mai diversa experienta de cumparaturi cu livrare imediata, la domiciliu, de pe piata locala”, transmite Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

Leave a reply