Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

189 miliarde $ – veniturile incasate din platile in-app, la nivel global, pana in 2020

La nivel mondial, veniturile incasate in cadrul aplicatiilor (plati in-app) vor ajunge la suma de 189 miliarde $ (in conditiile in care, in 2016, suma era de 88 miliarde $), aplicatiile de shopping fiind categoria cu cea mai accelerata dezvoltare (comparand timpul mediu de utilizare de catre clienti), citim pe wirecard.com. In acest context, compania Wirecard vine in intampinarea comerciantilor care vor sa imbunatateasca experienta omnichannel a cumparatorilor, anuntand lansarea unor software development kit-uri (SDK-uri) pentru platile in aplicatii de cumparaturi mobile.

Momentan, doar 1-2% dintre tranzactiile mondiale sunt complet digitale, dar Wirecard – companie axata pe inovatii tehnologice financiare – estimeaza ca platile in aplicatii mobile sunt viitorul. Aceste SDK-uri pentru iOS si Android permit comerciantilor sa ofere mai usor optiuni de plata online in aplicatiile de cumparaturi proprii si sa faciliteze bifarea regulilor legate de respectarea standardelelor PCI (Payment Card Industry) legate de siguranta datelor personale. Astfel, afacerile beneficiaza de venituri suplimentare considerabile.

„Wirecard a descoperit ca in jur de 40% dintre consumatori prefera sa cumpere pe dispozitive mobile. De aceea platile in-app  sunt un element semnificativ in viziunea pe care o avem asupra viitorullui si de aceea oferirea acestor optiuni devine rapid o necesitate pentru comercianti. Pe vviitor, fiecare element din viata financiara zilnica a consumatorilor va fi digital – in reteaua publica de transport, acasa, in vacanta, in magazine, totul se va termina pe dispozitive mobile”, a transmis Sreelekha Sankar (EVP Payment & Risk Wirecard).

Despre Monica PopescuEntry

Raspunde la aceasta intrebare