Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: Wirecard si Visa lanseaza portofelul digital VDCA

Wirecard si Visa si-au extins parteneriatul destinat dezvoltarii de plati mobile tokenizate in tara noastra, anunta wirecard.com. Wirecard (lider global in inovatiile financiare digitale) si Visa vor sa ajute bancile si alti emitenti de carduri din Romania sa ofere doritorilor plata contactless, cu smartphone-ul, prin intermediul solutiei Visa Digital Commerce App (VDCA). Acesta este un portofel electronic de tip white-label, care permite si alte servicii (confirmarea locatiei mobile, notificari legate de calatorie si sold, istoricul tranzactiilor) si care va fi vandut de Wirecard.

Wirecard a devenit si primul procesator de plati din Romania care a obtinut cu succes aprobaea pentru a folosi tehnologia Visa Token Service (VTS), care inlocuieste informatiile despre detinatorii cardurilor cu identificatori digitali unici, deci permite plati contactless sigure. Partile terte nu au, practic, niciodata acces la aceste date personale.

„In lumea contemporana, platile trebuie sa fie rapide, sigure, simple si omnichannel. Trecerea de la cardurile clasice la platile mobile are loc intr-un ritm rapid, atat la nivel global, cat si in Romania. Solutia VDCA pe care Visa si Wirecard o ofera pietei romanesti este raspunsul perfect vizavi de aceasta tendinta si suntem incantati sa digitizam aceste solutii impreuna. Solutia este usor de integrat in ecosistemele de plata, VDCA fiind o unealta puternica pentru banci si alti emitenti de carduri, care le va duce clientii la nivelul urmator, in ceea ce priveste siguranta si accesibilitatea platilor”, transmite Utku Ogrendil (Managing Director Wirecard Romania).

„Visa si Wirecard au facut o traditie din colaborarea in domeniul solutiilor financiare digitale in Europa (… ). Serviciul de tokenizare permite detinatorilor de carduri sa isi foloseasca telefoanele petru a plati usor si sigur la milioane de comercianti care accepla platile contactless, din intreaga lume”, a completat Catalin Cretu (General Manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta).

Leave a reply