Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

16 Elemente Esentiale Pentru Pagina De Produs – Infografic

Analizand sute de magazine online din Romania, am observat ca o mare parte dintre acestea au probleme destul de grave in pagina de produs. Aceasta pagina fiind una extrem de importanta pentru clientii magazinelor.

In acest sens am ales sa prezentam 16 elemente esentiale pe care trebuie sa le aiba pagina de produs a magazinului tau online.

  1. Imagini de produs. Imagini de produs calitative, high resolution.
  2. Galerie Foto. Imagini cu produsele, din mai multe unghiuri, cu optiune de zoom pe imagini.
  3. Pret. Pretul produsului amplasat cat mai aproape de butonul de “Adauga in Cos”.
  4. Transport. Afisarea infrormatiilor referitoare la transport, livrare si plata.
  5. Elemente de Trust. Iconuri care sa castige increderea clientului.
  6. Descrierea Produsului. Descrierea comerciala de produs, cat mai detaliata, cu prezentarea beneficiilor, avantajelor, corecta din punct de vedere gramatical.
  7. Info Produs. Specificatii tehnice detaliate despre produs.
  8. Cross-Sell. Afisarea produselor similare.

Vezi continuarea de la infografic pe blogul SilkMart.

infografic pagina de produs

Acest infografic poate fi preluat si distribuit la liber. Daca alegi sa mentionezi sursa, poti sa primesti un cadou din partea noastra 😉

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Leave a reply