Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

13 noiembrie 2020: Black Friday la FlorideLux.ro, cu reduceri de 30%

FlorideLux.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca va organiza editia de Black Friday din acest an vineri, 13 noiembrie, si ca a pregatit reduceri de 30% pentru buchetele si aranjamentele florale premium din oferta. Unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, FlorideLux.ro va oferi clientilor posibilitatea de a opta pentru livrarea comenzii facute de Black Friday oricand, chiar si pe parcursul anului viitor. Oferta va include promotii la circa 50 de produse premium, printre care: cutii de trandafiri (ideale pentru Ziua Indragostitilor sau Dragobete), buchete cu lalele si frezii (potrivite pentru 1 sau 8 Martie), cupole cu trandafiri criogenati sau aranjamente pentru Craciun.

„2020 este un an plin de provocari, insa tocmai dinamica crescuta a pietei de comert electronic din Romania ne-a convins sa organizam anul acesta o campanie de Black Friday cu reduceri de 30%, aplicata unei selectii de produse premium din oferta noastra. Am ales o singura zi in care sa se desfasoare campania, pentru a-i incuraja pe clienti sa profite cat mai mult de reducerile consistente, mai ales ca pot opta pentru livrare in viitor, anul acesta sau in 2021”, transmite Marius Dosinescu (foto, CEO si Fondator FlorideLux.ro).

Compania estimeaza ca cele mai solicitate produse vor fi cutiile cu trandafiri, urmate de trandafirii criogenati si buchetele cu trandafiri, acestea fiind de departe florile preferate de romani. Campania de Black Friday va fi disponibila online, pe site-ul FlorideLux..ro, dar si in magazinul din Bucuresti (Bd. Libertatii, nr. 22), unde vor fi prezente produsele din oferta online si alte produse la promotie, din categoria cadouri. In ceea ce priveste magazinul din Brasov (Str. Zizinului, nr. 3), toate produsele de pe stoc vor fi reduse si vor putea fi achizitionate pe loc de cei interesati.

Comentarii ( 4 )

  1. […] 13 noiembrie 2020: Black Friday, la FlorideLux.ro, cu reduceri de 30% […]

  2. […] 13 noiembrie 2020: Black Friday, la FlorideLux.ro, cu reduceri de 30% […]

  3. […] 13 noiembrie 2020: Black Friday, la FlorideLux.ro, cu reduceri de 30% […]

  4. […] 13 noiembrie 2020: Black Friday, la FlorideLux.ro, cu reduceri de 30% […]

Leave a reply