Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

10 lucruri la care renunta antreprenorii de succes

bussiness

Drumul spre succes nu este usor, iar cei 63% dintre tinerii Generatiei Y care vor sa isi inceapa propria afacere – scrie inc.com trebuie sa stie care sunt obstacolele care le stau in cale. Sursa amintita a facut o lista de 10 lucruri la care antreprenorii trebuie sa renunte daca vor sa atinga succesul:

  1. Tendintele perfectioniste – acestea incetinesc progresul; cu cat petreci mai mult timp incercand sa faci totul perfect, cu atat ajungi sa te opui schimbarilor necesare pe traseul spre succes; lanseaza in beta si stai acolo cat e necesar, mereu e loc de modificat!
  2. Refuzul de a accepta feedback exterior – parerile altora sunt importante, cere de la inceput si des ajutorul altora, oameni cat mai diversi, pentru a primi pareri cat mai diverse, care sa te ajute sa creezi un produs pe placul tuturor potentialilor clienti.
  3. Ego – nu pune semnul egal intre tine si proiectul tau; daca acesta da gres, nu inseamna ca esti un ratat, nu intotdeuna toate planurile merg ca unse; invata din lectia asta si mergi mai departe.
  4. Neasumarea riscurilor – pentru a iesi in evidenta, trebuie sa iti asumi riscuri, asa atragi atentia clientilor.
  5. A fi pe placul tuturor – e bine sa creezi pareri contradictorii cu produsul tau, nu fi pe placul tuturor!
  6. A avea asteptari fixe, rigide – daca nu ti-au iesit planurile, nu e sfarsitul lumii; orice sut in fund e un pas inainte, invata din greseli si mergi mai departe, spre noi oportunitati.
  7. Compararea cu altii – nu te compara pe tine si proiectul tau cu altele, fiecare antreprenor are propria poveste, fiecare start-up e altfel; concentreaza-te pe ce ai de facut tu, nu pe ce fac altii.
  8. Seriozitatea – prea multe munca fara distractie va deveni rapid o corvoada si iti vei pierde ideile bune si neobisnuite; relaxeaza-te zilnic la munca!
  9. A face totul singur – cere ajutor cand ai nevoie si accepta sugestiile colegilor si prietenilor.
  10. Program infernal – un orar in care muncesti 20 de ore din 24 nu este optim pe termen lung; pune-te pe tine pe primul plan, daca esti odihnit, vei munci mai bine.

Leave a reply