Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

10 lucruri la care renunta antreprenorii de succes

bussiness

Drumul spre succes nu este usor, iar cei 63% dintre tinerii Generatiei Y care vor sa isi inceapa propria afacere – scrie inc.com trebuie sa stie care sunt obstacolele care le stau in cale. Sursa amintita a facut o lista de 10 lucruri la care antreprenorii trebuie sa renunte daca vor sa atinga succesul:

  1. Tendintele perfectioniste – acestea incetinesc progresul; cu cat petreci mai mult timp incercand sa faci totul perfect, cu atat ajungi sa te opui schimbarilor necesare pe traseul spre succes; lanseaza in beta si stai acolo cat e necesar, mereu e loc de modificat!
  2. Refuzul de a accepta feedback exterior – parerile altora sunt importante, cere de la inceput si des ajutorul altora, oameni cat mai diversi, pentru a primi pareri cat mai diverse, care sa te ajute sa creezi un produs pe placul tuturor potentialilor clienti.
  3. Ego – nu pune semnul egal intre tine si proiectul tau; daca acesta da gres, nu inseamna ca esti un ratat, nu intotdeuna toate planurile merg ca unse; invata din lectia asta si mergi mai departe.
  4. Neasumarea riscurilor – pentru a iesi in evidenta, trebuie sa iti asumi riscuri, asa atragi atentia clientilor.
  5. A fi pe placul tuturor – e bine sa creezi pareri contradictorii cu produsul tau, nu fi pe placul tuturor!
  6. A avea asteptari fixe, rigide – daca nu ti-au iesit planurile, nu e sfarsitul lumii; orice sut in fund e un pas inainte, invata din greseli si mergi mai departe, spre noi oportunitati.
  7. Compararea cu altii – nu te compara pe tine si proiectul tau cu altele, fiecare antreprenor are propria poveste, fiecare start-up e altfel; concentreaza-te pe ce ai de facut tu, nu pe ce fac altii.
  8. Seriozitatea – prea multe munca fara distractie va deveni rapid o corvoada si iti vei pierde ideile bune si neobisnuite; relaxeaza-te zilnic la munca!
  9. A face totul singur – cere ajutor cand ai nevoie si accepta sugestiile colegilor si prietenilor.
  10. Program infernal – un orar in care muncesti 20 de ore din 24 nu este optim pe termen lung; pune-te pe tine pe primul plan, daca esti odihnit, vei munci mai bine.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply