Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec si Google au lansat primul hub din Moldova

atelierul digital

Google si Zitec (furnizor major de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate din Romania) au inaugurat primul hub din Iasi, in cadrul programului Atelierul Digital organizat de Google in tara noastra din 2016 incoace, scrie start-up.ro. Acesta este amplasat in cladirea Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, din Iasi. Din data de 2 octombrie, hub-ul ofera consultanta practica legata de domeniul online companiilor mici si mijlocii: antreprenorii se pot intalni cu experti in domeniu la fata locului, gratuit, iar inscrierile se fac aici.

Obiectivul principal al acestui Atelier Digital de la Iasi este cresterea ratei de intelegere si utilizare a Internetului si a solutiilor disponibile online, in conditiile in care Romania se afla pe ultimul loc intre cele 28 de tari UE in ceea ce priveste gradul de digitalizare al populatiei, potrivit clasamentului DESI (Indicele Economiei si Societatii Digitale) pe 2017.

„Ne bucuram ca demersul pentru digitalizarea Romaniei prinde contur, inaugurarea hub-ului din Iasi fiind un pas important in acest scop. Astfel, antreprenorii ieseni sunt printre primii care vor beneficia de intalniri fata in fata si consiliere concreta de la experti in online instruiti de Zitec”, a declarat Alexandru Lapusan (CEO si fondator Zitec).

Un proiect similar destinat crearii unei legaturi intre proprietarii de IMM-uri si expertii in online a fost pus in miscare in Bucuresti, pe 15 iulie. Tot de la inceput de octombrie, s-a repetat ideea la Brasov si Constanta, de la 2 octombrie.

Leave a reply