Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec a obtinut specializarea „Migrarea in Azure a Linux si a bazelor de date open source”

Zitec (lider pe piata de IT & digital marketing din Romania) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a primit o noua recunoastere din partea Microsoft: a devenit prima companie din Romania si unul dintre cei doar 20 de parteneri la nivel mondial care obtine specializarea avansata Migrarea in Azure a Linux si a bazelor de date open source.

Microsoft a acordat recent companiei Zitec aceasta specializare ca validare a experientei si cunostintelor profunde pe care aceasta le-a acumulat in cei 8 ani de cand este partener certificat al solutiei Azure, dar si pentru expertiza dovedita in migrarea catre platforma cloud Microsoft Azure a platformelor software care ruleaza pe Linux si/sau utilizeaza baze de date MySQL, PostgreSQL si MariaDB.

Prin obtinerea acestei recunoasteri, echipa Zitec va beneficia de acces prioritar la servicii dedicate oferite de Microsoft partenerilor cu specializari tehnice avansate. Potrivit normelor de evaluare ale Microsoft, aceasta specializare poate fi obtinuta daor de partenerii care indeplinesc criterii stricte in ceea ce priveste succesul clientilor si calificarea personalului, care trec apoi printr-un audit extern in ceea ce priveste practicile de migrare.

Procesul de specializare a presupus generarea unui consum de cloud semnificativ pe servicii specifice tehnologiilor open source (Linux sau MySQL) in randul clientilor pentru care Zitec a implementat platforma Microsoft Azure, certificarea a minimum 7 specialisti Zitec in Microsoft Azure si tehnologii open source, documentarea a multiple procese complete de migrare a aplicatiilor in cloud si dovada finalizarii cu succes a cel putin 3 proiecte de migrare semnificative si relevante in ultimele 12 luni.

„Aceasta specializare avansata a Microsoft vine ca o recunoastere la nivel mondial a succesului Zitec in ceea ce priveste implementarea celor mai bune practici de cloud-computing, precum si o confirmare a cunostintelor specialistilor nostri, competente unice in acest moment in Romania. Pe masura ce companiile doresc sa-si modernizeze aplicatiile si sa profite din plin de avantajele pe care le ofera tehnologiile cloud, au nevoie de un partener cu abilitati avansate pentru a planifica si migra platforme software existente in cloud. In acest sens, suntem onorati sa ne aflam printre primii 20 de parteneri Microsoft Azure din intreaga lume cu expertiza dovedita in migrarea catre platforma cloud Microsoft Azure a platformelor software care ruleaza pe Linux si/sau utilizeaza baze de date MySQL, PostgreSQL si MariaDB”, a declarat Alexandru Lapusan (foto, CEO si Cofondator Zitec).

Zitec are o experienta de 18 ani in dezvoltarea de solutii software si servicii de digital marketing pentru clienti  din intreaga lume, livrand de-a lungul timpului peste 600 proiecte, in peste 20 tari, de pe patru continente. Compania are o expertiza recunoscuta in utilizarea solutiilor cloud inca din anul 2007, fiind in prezent partener certificat al solutiilor Microsoft Azure, Google Cloud si Amazon Web Services.

Leave a reply