Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco a mutat magazinul online pe Magento 2, investind 3 milioane de lei

Flanco.ro s-a mutat pe platforma Magento 2, in urma unei investitii de 3 milioane de lei, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa. Aceasta schimbare vine ca raspuns la noile cerinte (din perioada pandemiei) si vizeaza eficientizarea proceselor online. Trecerea la noua platforma s-a realizat pe fondul tendintelor actuale – migrarea din offline, catre online, care a presupus, in primul rand, o crestere puternica a volumului de date prelucrate. Astfel, noua platforma este mai stabila, ofera clientului o serie de functionalitati noi si o experienta de cumparare mai simpla. Totodata, asigura companiei o eficientizare sporita a proceselor din spatele comenzilor.

„Atunci cand lumea intreaga traverseaza momente de criza si instabilitate, companiile trebuie sa se adapteze din mers. Cum este clar ca online-ul va ramane multa vreme punctul principal de intalnire cu clientii nostri, pentru prima oara in istoria Flanco, investim mai mult capital in platforme digitale decat in magazine fizice. Aceasta investitie ne permite sa ne ocupam in continuare de dezvoltarea serviciilor pe care le oferim online clientilor, serviciile fiind punctul nostru important de diferentiere pe piata”, transmite Dragos Sirbu (CEO Flanco).

Implementarea a fost realizata in parteneriat cu Zitec, intr-un timp record. „Pentru ca ne-am dorit ca atat clientii nostri, cat si intreaga noastra echipa de online sa beneficieze cat mai rapid de facilitati si protectie sporite, am reusit sa finalizam trecerea la noua platforma in doar 6 luni”, adauga Radu Bercea (Director Online Flanco).

Utilizarea platformei Magento 2 pentru magazinul online flanco.ro vine ca o completare naturala a actiunilor retailerului de a eficientiza intregul sistem de procese al companiei. Anul trecut, Flanco a finalizat cel dintai proiect major de digitalizare – implementarea sistemului ERP, in urma unei investitii de 1,2 milioane de lei. „Sistemul ERP ne permite sa raspundem mai rapid clientilor nostri si, totodata, sa fim mai eficienti in activitatea zilnica. Fie ca vorbim despre planificare, productie, parte logistica sau financiara, suntem mai bine pregatiti sa facem fata oricaror cerinte ale celor care ne trec pragul, fizic sau online”, adauga Dragos Sirbu.

Leave a reply