Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

WatchShop.ro a redeschis showroom-ul din Bucuresti, intr-o noua locatie

WatchShop.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a redeschis showroom-ul din Bucuresti, reluandu-si activitatea offline. Noutatea o constituie schimbarea locatiei acestuia: din Str. Banu Manta, nr. 60, pe Str. Morilor, nr. 42 (in zona Timpuri Noi). Noul showroom este operational de pe 18 mai si expune cu vanzare peste 500 de ceasuri si produse conexe. In contextul pandemiei COVID-19, watchshop.ro a inceput sa vanda online si produse-alimentare, de curatenie si de ingrijire personala (in luna aprilie), livrarea acestora fiind asigurata la un nivel optim prin schimbarea sediului si showroom-ului WatchShop.ro la noua adresa, langa sediul TEAM Courier.

„Evolutia WatchShop.ro din ultimele 2 luni ne-a confirmat ca ceasul este un accesoriu foarte important pentru romani, pentru care a meritat inclusiv sa isi schimbe obiceiurile de cumparare. Circa 60% dintre comenzile inregistrate in aceasta perioada au fost plasate de clienti noi, care, in mod obisnuit, prefera magazinele fizice. Redeschidem showroom-ul intr-o noua locatie, care ne permite sa implementam mai atent o serie de masuri de siguranta in beneficiul clientilor si angajatilor nostri, in contextul actual, si venim astfel in intampinarea celor care isi doresc sa vada produsul inainte de a-l achizitiona”, transmite Catalin Florea (foto, CEO WatchShop.ro). Potrivit unui sondaj realizat recent de WatchShop.ro, 58% dintre romani (circa 6 din 10) prefera sa cumpere ceasuri online, deci 4 din 10 se orienteaza tot spre magazine fizice.

Clientii WatchShop.ro pot reincepe sa faca achizitii de ceasuri si accesorii conexe direct din magazinul fizic, dar si sa plaseze comenzi online cu ridicare din showroom. La fiecare comanda de peste 500 de lei plasata online cu ridicare offline, pana pe 29 mai, clientii primesc gratuit un ceas Sekonda. Showroom-ul functioneaza cu program extins, intre orele 09:00 si 18:00, pentru a acomoda un numar mai mic de clienti pe ora, reducand aglomeratia. Clientii care aleg sa faca achizitii si sa ridice comenzile din showroom au la dispozitie masti de protectie, manusi de unica folosinta si dezinfectant. In aceasta perioada, showroom-ul functioneaza doar cu un consilier de vanzari pe tura, iar service-ul din aceeasi locatie va avea un singur ceasornicar.

Comentariu ( 1 )

  1. […] incluse in program pornesc de la 1.200 de lei. Achizitiile se pot face direct de pe site sau de la noul showroom din Bucuresti, redeschis recent intr-o noua locatie: Str. Morilor, nr. 42 (zona Timpuri Noi). Compania isi propune sa vanda produse de top, in valoare […]

Leave a reply