Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart intra si el pe piata e-book-urilor

kobo

Walmart a batut palma cu o companie e-commerce japoneza (Rakuten) pentru a vinde e-book-uri si audiobook-uri pe site-ul propriu, citim pe nytimes.com. Produsele noi ar trebui sa intre la vanzare in cursul acestui an. Miscarea vine la ani buni dupa ce Amazon (principalul rival Walmart) s-a impus pe piata dispozitivelor de tip e-reader cu celebrul Kindle, iar Barnes & Noble a lansat Nook-ul. In plus, Walmart si Rakuten vor colabora pentru extinderea vanzarii de alimente online in Japonia, unde cel mai mare retailer american detine lantul de supermarketuri Seiyu, cumparat cu peste 10 ani in urma.

Walmart.com vrea sa vanda online dispozitivul japonez Kobo, care nu a prins atat de bine in State, in incercarea de a oferi clientilor orice produs posibil si a-i determina sa nu merga pe amazon.com pentru asta. Compania canadiana Kobo a fost cumparata din 2011 de Rakuten si ofera 6 milioane de titluri online, pentru e-reader-ele proprii.

Dar Walmart s-a trezit cam tarziu, spun expertii: „Le-a trecut de mult vremea”, crede Peter Hildick-Smith (presedintele Codex-Group, firma de cercetare in domeniul publicului de carte). In perioada ianuarie – august 2017, veniturile din e-book-uri in randul a 1.200 de edituri americane au scazut pana la 743,5 milioane $ (cu 5,3% mai putin YoY).

Leave a reply