Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walk In My Closet – Daca n-ai de gand sa porti rochia asta…

„Care fata n-ar fi interesata de ce este in dulapul prietenei sale?” Acesta a fost si rationamentul lui Ambre Dahan, director de design la Joe’s Jeans si acum fondatoare impreuna cu Amandine Rohmer, a site-ului Walk in My Closet („Pofteste in Sifonierul meu” ), un sifonier virtual si magazin online de fashion. La fel ca multi dintre noi de altfel, Amber si Amandine obisnuiau sa-si impartaseasca noile achizitii si tinute prin mesaje text.

Noul site (walkinmycloset.com) si aplicatia aferenta, disponibile pe iTunes de saptamana aceasta, usureaza intregul proces. Cum functioneaza: Descarci aplicatia si iti introduci hainele in dulapul virtual ca un profesionist (aplicatia le proiecteaza pe un fundal alb); practic iti creezi propriul boutique cu toata garderoba ta. 

De aici totul devine si mai simplu, poti sa-ti creezi liste de impachetat, sa vinzi lucruri pe care nu le porti – pentru un comison de 25 la suta – si poti cumpara de la alti utilizatori, inclusiv de la membrele fondatoare printre care Charlotte Ronson (unul dintre cei mai in voga designeri americani), Irene Neuwirth (un cunoscut designer american de bijuterii) si Julia Restoin Roitfeld (model si creativ implicat in fashion, fotografie si publicitate).

Data viitoare cand te vei intreba „Azi cu ce ma imbrac?!” te vei bucura ca ti-ai gasit un nou prieten in site-ul „Walk in My Closet”.

Sursa: http://runway.blogs.nytimes.com/2013/06/05/if-youre-not-going-to-wear-that/

Leave a reply