Vreau sa mut magazinul online, ce soft/platforma recomandati?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am un magazin online pe platforma shopmania.biz insa a ajuns la limita superioara de produse acceptate de planul maxim. Am tot evitat sa mut magazinul ca sa nu pierd backlinkurile insa ma tine pe loc ca nu ma pot extinde si tot sterg din produsele indexate si bine pozitionate in google (dar care nu mai sunt in stoc) pentru a adauga noi produse.
Aveti vreo recomandare pentru o platforma / varianta buna de magazin online care sa nu ma limiteze?

Deschis 0
Alegerea platformei SEO Ionut C. 8 ani 5 raspuns 1610 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Cea mai buna solutie este sa iti creezi propriul magazin online pe propriul domeniu folosind platforme open source cum ar fi Woocommerce (WordPress), OpenCart, Prestashop sau Virtuemart (Joomla!) sau platite cum e Shopify sau Volusion. Mai este solutia de ecommerce custom, dar sa faci asa ceva in vremurile noaste este ca si cum ai incerca sa reinventezi roata.
  Parerile sunt impartite pentru fiecare platforma in parte si sunt sigur ca vei gasi o solutie optima pentru afacerea ta rasfoind prin link’ul de mai jos.
  https://ecompedia.ro/?s=cea+mai+buna+platforma

  Din perspectiva unui web developer, recomand Prestashop sau Opencart.
  Nu trebuie sa renunti la shopmania, doar sa faci legaturile intre produsele listate acolo si noul magazin online.

 2. Recomand Opencart. Nu are limite, module ieftine, usor de administrat si customizat.
  Poti customiza url-urile astfel incat sa nu pierzi nimic. Cel putin pentru paginile importante(de categorie).
  Spor!

 3. WP pare sa fie un sistem extrem de flexibil, pe seo nu mai zic (redirectezi dintr-un plugin absolut orice link, inclusiv imagini).
  Totul e sa iei legatura cu un programator bun cunoscator de wp, astfel incat exportul din shopmania sa ajunga exact unde trebuie.

 4. S-ar putea sa te intereseze raspunsul meu de aici, devine un topic interesant: https://ecompedia.ro/sa-renunt-la-magento-si-sa-migrez-pe-altceva.html.

  La multi ani!!!

 5. Magento. Este o platforma pe care poti creste, in ideea ca nu va trebui sa te muti din nou pe altceva aproape niciodata. E 100% open source deci nu vei fi blocat niciodata pe ea. Momentan e mult peste concurenta ca si instalari/adoptie/module de comunitate. Ca si dezavantaj, e ceva mai greu sa pornesti pe Magento decat pe WordPress, Open Cart, Presta Shop etc, dar dupa cum ziceam e o platforma pe care poti sa ramai mult timp.

Lasă un răspuns

Browse