Buna tuturor,

Domnilor, numele meu este Lucian V. si detin o afacere dezvoltata doar in online de aprox 10 ani. Startup-ul a fost dificil datorita lipsei experientei insa pasiunea ne-a ajutat sa supravietuim si sa ne dezvoltam incetisor. Business-ul este de "ultra" nisa, pescuit dedicat cu musca artificiala - asta ca o mica prezentare. Sunt singurul "player" serios in piata romaneasca, detin cam 80% din ea .

In acest moment sunt pe Magento de aproape 4 ani. Am trecut prin doua upgrade-uri de sistem sio migrare de la zero pe ultima versiune pentru a se rezolva anumite probleme. Cu toate astea mai sunt multe probleme nerezolvate inca de firma ce imi oferea suport. Firma s-a inchis, ei au fost amabili tot timpul si seriosi dpdv al angajamentului dar probabil au invatat Magento pe mine... In fine am apelat la o firma de test pentru a vedea o lista clara cu ce mai trebuie rezolvat ca site-ul sa fie adus.

In acest moment sunt la peste 1000sku, site-ul este pe mai multe limbi, vand in special in Europa adresandu-ma astfel clientilor straini. Am posibilitate de dezvoltare si sunt competitiv ca preturi dar mai am probleme de ajustat pe customer support, marketing si evident a platformei.
Dupa ani de frustrari si bani practic aruncati pe diverse firme, dupa ce am citit articolele vostre pe care le consider deosebit de interesante am ajuns sa fiu confuz si derutat.

Nu stiu ce sa fac avand in vedere batalia cu vesnicele bug-uri si vesnica incompetenta a partenerilor IT vizavi de platforma Magento. Ma intreb daca are rost sa ma mai lupt si sa incerc sa fac sa mearga bine acest site pe aceasta platforma sau sa trec pe altceva...

In acest moment sunt in "plop" cu tot ce inseamna suport pentru site, back-up, asistenta, etc - situatia o consider critica din punct de vedere a sigurantei . Dupa diverse discutii cu diverse firme romanesti am ajuns sa nu mai am incredere in nimeni!

Un sfat din partea voastra ar fi grozav. Site-ul este www.troutline.ro

multumesc,
Lucian

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)