Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Visa si F5, parteneriat pentru plati online mai sigure, in e-commerce

Visa a incheiat un parteneriat cu firma de securitate F5, pentru a imbunatati siguranta platilor electronice, anunta pymnts.com. Colaborarea urmareste sa accelereze plata online, sporind – in acelasi timp – securitatea.

„Clientii se asteapta la experiente de comert lipsite de obstacole si la tranzactii sigure. Cu toate acestea, in lumea digitala contemporana, clientii sunt amenintati de infractori care vor sa le fure datale si sa faca fraude”, au transmis companiile, intr-un comunicat de presa. Pentru a preveni astfel de fraude, F5 foloseste o tehnologie proprie (Distributed Cloud Authentication Intelligence), care foloseste inteigenta artificiala si behavior analytics pentru a recunoaste clientii recurenti, eliminand nevoia de a se loga cu un username si parola. „Recunoasterea clientelara la inceputul calatoriei clientilor permite personalizarea si reduce ineficienta checkout-ului consumatorilor care nu au cont”, noteaza comunicatul de presa amintit.

Deoarece instrumentul marca F5 este combinat cu sistemul Cloud Bot Defense, comerciantii pot proteja intreaga calatorie de cumparare impotriva botilor si a fraudelor. Astfel, acestia pot creste profitabilitatea si reduce costurile operationale. Pe de alta parte, clientii se autentifica rapid si fara probleme.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply