Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Libris.ro organizeaza a patra editie LIBfest, in perioada 14-19 martie 2023

LIBfest, targul  de carte organizat de Libris.ro si ajuns la editia a patra, va avea loc online, in perioada 14-19 martie 2023, anunta libraria online, intr-un comunicat de presa. Iubitorii de cultura din tara si din afara ei sunt invitati la dialoguri si experiente culturale pe marginea cartilor si a temelor de interes actuale (precum rolul cartilor pentru copii, sanatatea emotionala si dezvoltarea personala). Volume cu autografele celor mai iubiti autori vor fi disponibile in cadrul acestei editii, alaturi de reduceri pana la 86%, la peste 350.000 de volume, in romana si engleza.

Daca ultimele trei editii online au fost un maraton intens de experiente culturale, pentru editia din acest an organizatorii au gandit un program mai relaxat, centrat pe lecturile pentru copii, dezvoltare personala si echilibru emotional. Targul va include dialoguri si dezbateri *sub umbrela #LibrisTalks), va promova autorii romani si va include interviuri cu scriitori si oameni de cultura, ca Matei Visniec, Adina Rosetti, Florin Bican, Doina Rusti (sub umbrela #LibrisMeets). De la LIBfest nu vor lipsi nici lansarile de carte, volumul de debut al tanarului poet Gabriel Cartarescu („Maine o sa fiu fericit”) si „8 reguli ale iubirii” (de Jay Shetty) fiind cele mai asteptate, alaturi de „Cuplul de la nr. 9” (carte publicata in peste 35 de tari, semnata de Claire Douglas).

„Dupa 3 editii online-maraton, cu sute de invitati, dialoguri si lansari, ne-am dorit de data aceasta o editie in tihna, in care sa ne concentram pe temele care au starnit cel mai mult curiozitatea cititorilor nostri. Interesul pentru dezvoltarea personala si importanta tot mai mare acordata cartilor pentru copii, categorii la care am inregistrat cresteri considerabile in anii precedenti, ne-au inspirat pentru alegerea programului LIBfest din aceasta primavara. Am gandit mai putine evenimente, dar mai elaborate, pe teme mai puternice, cu unii dintre cei mai apreciati scriitori si specialisti ai momentului. De asemenea, dat fiind interesul remarcat in ultima vreme pentru cartea in limba engleza, vom avea reduceri la sute de mii de titluri, iar numarul volumelor cu autograf este cu 40% mai mare fata de editiile anterioare”, transmite Laura Teposu (foto, CEO si Fondator Libris.ro).

Evenimentele LIBfest (editia a IV-a) vor fi transmise online, zilnic, in perioada 14-19 martie, in intervalul orar 10:00-20:00. Acestea pot fi urmarite si pe pagina de Facebook Libris.ro.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply