Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vibetrace – personalizare si automatizare in e-commerce

Vibetrace se prezinta ca o solutie de crestere GARANTATA a ratei de conversie si vanzarilor unui magazin online. Dupa 7 ani de experienta internationala in ecommerce, fondatorii Vibetrace au definit 2 elemente importante, transpuse in aplicatie si serviciile oferite: personalizare si automatizare.

Rezultatele obtinute alaturi de clienti rezuma eficienta serviciilor. Per ansamblu, conform calculelor interne, acestea aduc 250% suma investita.

  • pentru clientii medii si mari, cu peste 1000 comenzi lunare rezultatele au fost de cresteri de aprox 20% ale ratelor de conversie.
  • pentru clientii mici, rezultatele sunt mult mai spectaculoase, de multe ori depasind 100%.

Clientii beneficiaza de un expert ecommerce alaturi de care se stabileste strategia si se asigura implementarea si imbuntatirea permanenta. Cele 2 caracteristici, personalizare si automatizare se regasesc in functionalitatile aplicatiei:

  • Maximizarea investitiilor campaniilor de marketing prin personalizarea continutului – produse recomandate in site si in emailuri;
  • Convertirea vizitatori in clienti prin tehnici de A/B testing si interactiuni onsite – de exemplu popups, colectoare de email;
  • Recuperarea vizitatorilor pierduti prin email&sms retargeting – email recuperare cosuri, retargeting pe diverse categorii.
  • Perfectionarea fluxului de cumparaturi cu focus pe finalizarea comenzii si repetarea acesteia.
  • Automatizarea taskurilor repetitive gen trimiteri de newslettere;

Chiar daca primele rezultate se vad dupa o luna de utilizare, marile avantajele apar in urma unui proces mai indelungat ce consta in imbunatatiri permanente. Va invitam sa cititi mai multe despre serviciile oferite pe http://vibetrace.com

Pentru ca Vibetrace sustine ecommerce-ul romanesc, sunteti oricand invitati la o cafea cu echipa.

 

Leave a reply