Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Vibetrace – personalizare si automatizare in e-commerce

Vibetrace se prezinta ca o solutie de crestere GARANTATA a ratei de conversie si vanzarilor unui magazin online. Dupa 7 ani de experienta internationala in ecommerce, fondatorii Vibetrace au definit 2 elemente importante, transpuse in aplicatie si serviciile oferite: personalizare si automatizare.

Rezultatele obtinute alaturi de clienti rezuma eficienta serviciilor. Per ansamblu, conform calculelor interne, acestea aduc 250% suma investita.

  • pentru clientii medii si mari, cu peste 1000 comenzi lunare rezultatele au fost de cresteri de aprox 20% ale ratelor de conversie.
  • pentru clientii mici, rezultatele sunt mult mai spectaculoase, de multe ori depasind 100%.

Clientii beneficiaza de un expert ecommerce alaturi de care se stabileste strategia si se asigura implementarea si imbuntatirea permanenta. Cele 2 caracteristici, personalizare si automatizare se regasesc in functionalitatile aplicatiei:

  • Maximizarea investitiilor campaniilor de marketing prin personalizarea continutului – produse recomandate in site si in emailuri;
  • Convertirea vizitatori in clienti prin tehnici de A/B testing si interactiuni onsite – de exemplu popups, colectoare de email;
  • Recuperarea vizitatorilor pierduti prin email&sms retargeting – email recuperare cosuri, retargeting pe diverse categorii.
  • Perfectionarea fluxului de cumparaturi cu focus pe finalizarea comenzii si repetarea acesteia.
  • Automatizarea taskurilor repetitive gen trimiteri de newslettere;

Chiar daca primele rezultate se vad dupa o luna de utilizare, marile avantajele apar in urma unui proces mai indelungat ce consta in imbunatatiri permanente. Va invitam sa cititi mai multe despre serviciile oferite pe http://vibetrace.com

Pentru ca Vibetrace sustine ecommerce-ul romanesc, sunteti oricand invitati la o cafea cu echipa.

 

Raspunde la aceasta intrebare