Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Vegis.ro: CA mai mare cu 43% YoY, in 2020 (4,2 milioane €)

Pentru magazinul online de produse naturiste si bio Vegis.ro, anul 2020 a adus o crestere de 43% a cifrei de afaceri fata de anul anterior, magazinul depasind pragul de 4,2 milioane €. Categoriile de produse care au avut cresteri considerabile anul trecut au fost cele apicole, alimentele bio, suplimentele, cosmeticele si detergentii bio.

Interesul romanilor pentru un stil de viata mai sanatos si mai orientat catre natura s-a reflectat si in numarul mediu de produse incluse intr-o comanda (care a fost mai mare cu 20% YoY) si in valoarea medie a acesteia (care a crescut cu 15% fata de perioada pre-pandemie). De asemenea, numarul clientilor noi care au ales de pe Vegis.ro produse pentru a-si sustine imunitatea a crescut cu 50%, fata de 2019.

„Anul trecut, publicul care a facut achizitii in mediul digital a fost mai informat si mai atent la alegerile sale, dar mai ales mai constient la impactul produselor consumate asupra sanatatii. Am remarcat si o crestere a procentului de clienti tineri, din segmentul 18-25 de ani, dar si o diversificare a comenzilor, in sensul achizitiei de produse mai variate si destinate intregii familii. Comportamentul adaptat la noul context se mentine si in 2021, primul trimestru fiind marcat de o crestere consistenta, cu aceleasi caracteristici de consum”, transmite Mihai Bucuroiu (foto, Director general si Fondator Vegis.ro).

In 2020, media comenzilor zilnice a fost de 400, iar cea mai activa zi din acest punct de vedere a fost Black Friday – cand s-au inregistrat 1.500 de comenzi. Dinamica se mentine si in 2021, iar inceputul de an este chiar mai puternic decat in 2020, cu cresteri lunare medii de 20%. Pentru 2021, Vegis.ro are in plan investitii de 250.000 €, orientate catre mutarea intr-un nou depozit, care va permite o crestere a volumului de produse in stoc si optimizarea capacitatii de procesare rapida a comenzilor.

„Segmentul nostru de piata a fost printre cele mai active in online in 2020. Diversificarea continua a portofoliului a reprezentat un motor important de atragere a consumatorilor catre produsele naturiste de pe Vegis.ro. Am investit constant in ultimii ani in asigurarea unui stoc diversificat, extins, dinamic. Echipa de achizitii listeaza zilnic produse, dar, in acelasi timp, suntem atenti la feedbackul clientilor si eliminam produsele care nu au parte de un feedback la fel de bun din partea acestora. Astfel, ne asiguram ca portofoliul nostru este in permanenta actualizat si adaptat nevoilor si standardelor clientilor nostri”, a mai precizat Mihai Bucuroiu.

Leave a reply