Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In vara aceasta, tranzactiile pe Teamshare au crescut cu 20%

Valoarea totala a sumelor procesate de magazinele online care utilizeaza platforma integrata de e-commerce Teamshare.ro a depasit vara aceasta (iunie-august) 11 milioane €, cu peste 2 milioane € mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea fost mai accentuata in cazul magazinelor online listate pe marketplace-uri, iar vanzarile au crescut preponderent in sectorul B2B, transmite compania, intr-un comunicat de presa.

„Vara genereaza, de regula, vanzari mai mici in e-commerce-ul autohton. Insa, in sezonul cald din acest an, retailerii cu platforme integrate au inregistrat vanzari mai mari chiar si cu 25% fata de aceeasi perioada din 2015, fiindca si-au sporit vizibilitatea in online prin listarea pe marketplace-uri. Avem tot mai multi clienti care aleg aceasta solutie pentru ca pot expune usor portofoliul, ofertele, receptiona comenzi si transmite inapoi facturile asociate”, a explicat Marius Panait (foto, Managing Partner Entelion Software, compania ce dezvolta platforma Teamshare).

Potrivit acestuia, marketplace-urile scad inclusiv costul de vanzare pentru magazinul online, prin administrarea facila, costuri operationale reduse si activare rapida. In prezent, platforma Teamshare este integrata cu principalele marketplace-uri din tara – eMAG, Okazii.ro, Cel.ro, evoMAG si Elefant.ro. Acestea genereaza pentru partenerii companiei rulaje mai mari cu pana la 20% inca din primele trei luni de la adoptarea acestui model de business si cu 60% dupa primul an de la listare. In ceea ce priveste industriile in care activeaza clientii din portofoliul Teamshare care au inregistrat cele mai mari cresteri ale vanzarilor in aceasta vara activeaza, acestea sunt  IT&C, auto si bricolaj.

Teamshare.ro este o platforma integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adreseaza atat clientilor business to business, cat si business to consumer. Ea este folosita in prezent de peste 200 de clienti din Romania si tari ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltata de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezenta pe piata din Romania din 2003.

Marius Panait_Teamshare

Leave a reply