Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vanzari de +14% YoY, in primele 8 luni din 2023, pentru selleriii de pe eMAG Marketplace

Investitiile in tehnologie si programe dedicate antreprenorilor pentru dezvoltarea ecosistemului eMAG Marketplace au crescut cu 14% YoY vanzarile sellerilor, in primele 8 luni ale acestui an, transmite platforma, intr-un comunicat de presa. Datele au fost prezentate in cadrul eMAG Sellers’ Day, cel mai mare eveniment dedicat celor aproape 40.000 de antreprenori romani care fac afaceri pe eMAG Marketplace.

In plus, oferta de produse listate de vanzatori pe marketplace a crescut cu 3,9 milioane, in aceeasi perioada (cu 31% mai mult, fata de anul trecut). Astfel, clientii au la dispozitie acum peste 16 milioane de produse din oferta eMAG si a sellerilor, cat ar gasi in peste 200 de hipermarket-uri de 10.000 mp fiecare.

In ultimul an, eMAG a pus la dispozitia partenerilor din marketplace tehnologia, platforma si programele cross-border, Fulfilment by eMAG sau eMAG Genius, care ii ajuta sa isi creasca prezenta in regiune si sa listeze un numar mai mare de produse. Astazi, numarul antreprenorilor care fac business pe platforma eMAG a ajuns la 53.000, in intreaga regiune.

„Intr-un context marcat de incertitudini, ecosistemul eMAG Marketplace nu este doar o solutie la cheie usor de accesat pentru a vinde online, ci si una care ofera sellerilor posiblitatea de a deveni jucatori regionali care se adreseaza unei populatii de peste 35 de milioane de locuitori in Romania, Bulgaria si Ungaria”, a transmis Stejara Pircan (foto, Senior VP eMAG).

Programul cross-border le-a adus vanzatorilor romani care vand in Ungaria si Bulgaria vanzari suplimentare de peste 30%, in ultimul an. Totodata, datorita tehnologiilor AI adoptate pentru traducerea automata, partenerii din program au listat gratuit 7,4 milioane de oferte in Ungaria si Bulgaria, de 12 ori mai multe fata de anul precedent. Programul Fulfilment by eMAG (FBE) a atras de 2,5 ori mai multi selleri care beneficiaza de livrari din Romania, catre Bulgaria si Ungaria. In prezent, numarul acestora se ridica la peste 2.500.

 

Leave a reply