Vanzare produse handmade realizate personal

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, pentru vanzarea pe internet a unor produse din piele realizate artizanal de mine, am nevoie de acte, autorizatii, etc? Nu am firma, lucrez in timpul liber ca hobby, dar am observat ca produsele mele au avut cautare printre cunoscuti si as vrea sa imi largesc cercul de clienti. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Rezolvat 0
Chestiuni legale Abrudan Marius 10 ani 4 raspuns 14442 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

  0
  2014-07-06T11:52:29+03:00

  Salut Marius,

  Pe langa vanzarea produselor pe piata romaneasca cum explica Liviu mai sus, poti incerca si vanzarea in afara tarii (ca avantaje poti vinde mai scump iar transportul pentru produse mici gen bratari, portofele, huse telefon este foarte rezonabil)
  Exista siteuri specializate in vanzarea de articole handmade iar produsele din piele sunt in genereal foarte apreciate. Inscrierea ca vanzator pe aceste siteuri este foarte simple iar incasarea banilor din vanzari se poate face prin transfer bancar, Paypal, cec, etc. Ei incaseaza de la client, iti pun banii in contul din magazinul lor, iar tu ii poti transfera in contul tau din tara oricand… Evident, exista niste taxe si comisioane la mijloc, in schimbul acestor servicii pe care le ofera.

  Aceste siteuri nu iti cer sa ai o incadrare juridica, ceeace te poate ajuta sa testezi piata si interesul clientilor in produsele tale, lasandu-ti posibilitatea sa faci un market research de buna calitate pe gratis :). Uite cateva din aceste siteuri:
  http://etsy.com
  http://www.storenvy.com/
  http://www.artfire.com/

  Sper sa te ajute.
  E.

  Cel mai bun răspuns
 1. Buna ziua, iata un mic magazin deschis pe platforma Crafty.ro: http://www.crafty.ro/JustBecauseLeather. Produsele de baza sunt articolele din piele dar am realizat si cateva perechi de cercei, ca o completare. Totul este un hobby, dar as vrea sa pot dezvolta ocupatia aceasta la nivelul unei mici afaceri, cu acte si tot ce implica. De vandut, se vand, dar in aceasta faza vaniturile sunt mici.

Lasă un răspuns

Browse