Vanzare magazin online nisa fashion plus altele

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Deoarece eu in prezent lucrez in alta tara decat Romania am inceput impreuna cu cineva din tara sa investesc in cateva proiecte online. Ei bine, nu totul a mers cum am gandit-o la inceput, cu alte cuvinte daca vrei sa faci ceva trebuie sa fi acolo si sa faci cu mana ta. Asadar se vinde:

 1. magazin online nisa fashion glamourshop.ro, impreuna cu pagina de facebook, baza de date, stoc de marfa in valoare de 3000-3500 euro, domeniu, thema, plugin-urile achizitionate pentru a rula site-ul in bune conditii;
 2. site in constructie pentru afiliere care ruleaza pe wordpress + woocommerce, thema este achizitionata cu licenta impreuna cu wpallimport (plugin import csv) plus plugin seo: seopressor. Site-ul este robimall.ro;
 3. senorita.ro (detin si seniorita.ro) este un site destinat femeilor ce ruleaza pe joomla. Si aici detin cateva module cu licenta, baza de date abonate la newsletter, pagina de facebook.
 4. Si in final domeniul robimag.ro care este de asemenea de vanzare.

Astept OFERTE pe e-mail al robert . claudiu {at} yahoo . com.
Multumesc pentru interes!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Robert Bulai 9 ani 2 raspuns 963 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Dvs ce oferte asteptati? Sau cum doriti sa va oferteze cineva cand informatiile sunt zero… Statistici de trafic, clienti, vanzari, marja de profit? Magazin in sine cu template si script iti poate face oricine, cu costuri mai mari sau mai mici, nu va cauta sa cumpere unul de gen. Dar functie de cifrele de care va intreb mai sus, poate sa ia in considerare achizitia unui magazin ce ruleaza deja o baza de clienti.

 2. Hello . Poate il putem ajuta pe dl. Robert cu cateva aspecte care ar trebui sa le expuna :
  – nr. vizite
  – nr. clienti actuali
  – cifra afacere
  – nr produse
  – module platforma
  – planul afacerii sau o schita
  – marja de profitabilitate
  – costuri de intretinere
  – avantaje concurentiale
  – licente
  – stocuri
  – nr. furnizori
  – canale de marketing folosite
  – ROI, conversii etc
  – ETC >….
  … Ce altceva considerati ca mai este relevant la afacerea lui Robert astfel incat noul propietar sa poata lua o decizi mai buna ?

  PS : Robert din perspectiva mea / si din experienta mea se pare ca unii utilizatori vor fi interesati mai multe de detalii anuntului decat de achizitie – cum se si vede. Sunt importante detaliile in care ne prezentam produsul insa daca este o persoana mai mult tehnica poate cateva dintre articolele gasite aici te pot ajuta cu formularea unei prezentari de vanzare corespunzatoare !

  https://ecompedia.ro/care-sunt-criteriile-pentru-a-stabili-pretul-de-vanzare-al-unei-afaceri-online.html

Lasă un răspuns

Browse