Vanzare haine second hand pe facebook prin firma

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista vreo cale legala prin care as putea vinde hainele si gentile pe care mi le-am cumparat si nu le port pe internet (sunt noi nepurtate si nu doresc pe olx). Am firma mea si as putea emite factura pentru orice produs pe care il vand insa presupun ca problema apare la dovada provenientei bunului. Cum functioneaza aceste magazine vintage sau second hand? As putea inregistra Marfa pe care vreau sa o vand ca second hand ?
Multumesc in avans pentru raspuns

Deschis 0
Campanii in Social Media Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune cristina.rambu@gmail.com 6 ani 3 raspuns 2123 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Tu vrei sa faci din acest lucru un obicei sau pur si simplu ai 10-20-30-n articole pe care chiar nu le mai folosesti si vrei sa le vinzi.

    Daca vrei sa iti faci un obicei, cumpara pe firma de acum lucrurile pe care vrei sa le vinzi sa poti emite factura fara probleme ( sa te mai chinui sa faci facturi de la tine catre firma).

    Legat de magazin online pt. cateva produse si alea doar cate 1 bucata, nu cred ca merita efortul, exista solutii de tipul okazii.ro olx.ro si chiar Facebook.

    Parerea mea este ca nu merita efortul pt. un magazin online, totusi daca tu vrei musai si musai, WordPress cred ca e cel mai facil pt. acest lucru!

  2. Pentru inceput iti recomand sa incerci variantele mai simple, cum ar fi olx, okazii, lajumate, chiar si facebookul, insa cu facebookul este mai dificil daca alegi sa-ti creezi o pagina deoarece ai nevoie de public interesat de produse second hand.

  3. Intreaba contabilul daca codurile CAEN iti permit achizitia de la persoane fizice in baza unei chitante de mana.

Lasă un răspuns

Browse