Vanzare afacere www.car-service.ro

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Importator si distribuitor de kituri xenon, leduri si accesorii auto – vinde afacere la cheie cu un portofoliu de clienti constant si experienta in domeniu. Garantam un profit net lunar, afacerea fiind in crestere iar adaosul intre 40%-300%.
Punem la dispozitia cumparatorului toate informatiile legate de furnizorii externi (din China) cat si cele legate de clienti/colaboratori.
In urma cu 2 ani am deschis si magazinul online www.car-service.ro, pe platforma WordPress+Woocommerce.
Pagina de facebook a magazinului are peste 3300 de fani iar lista de newsletter are peste 700 adrese cu o rata de open peste media din industrie.
Rata de conversie a magazinului este putin peste media din ecommerce.
Potentialul de crestere, atat al vanzarilor cat si al profitabilitatii, este posibil rapid, in special pentru o persoana cu know how pe partea de SEO.
Pentru mai multe informatii legate de cifra de afaceri, profit sau pret de vanzare puteti trimite un email la contact@car-service.ro sau ne puteti contacta telefonic la 0723 325 233.

Multumesc.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Gheorghe Dicu 9 ani 2 raspuns 1105 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Un magazin bun era in Severin si… se vinde. Sa speram ca ramane macar magazinul fizic.

  0
  2015-03-19T11:45:33+02:00

  Modificarea/inlocuirea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa se accepta numai cu elemente care poarta marcaj de omologare specific si daca verificarea efectuata evidentiaza faptul ca noile dispozitive isi indeplinesc rolul functional. Inlocuirea farurilor initiale cu altele cu surse de lumina cu descarcare in gaz (tip Xenon) este acceptata numai daca vehiculul este echipat cu tot kit-ul necesar, asa dupa cum producatorul acestuia a prevazut in fabricatia curenta pentru respectivul tip de vehicul: faruri, surse de lumina cu descarcare in gaz, dispozitivul care declanseaza arcul electric (ignitor) si cel care stabilizeaza curentul electric (ballast), sistemul automat de reglaj în func?ie de sarcin?, spalator. Daca aceste componente sunt cele originale, pe care producatorul le monteaza in fabricatia curenta, acestea trebuie montate in ateliere autorizate ale reprezentantei constructorului in Romania, fapt dovedit prin emiterea unei adrese in care se enumera elementele montate si se mentioneaza ca acestea sunt originale (de prim montaj).
  In cazul in care componentele sunt destinate montajului ulterior fabricatiei (retrofit), echiparea vehiculului trebuie realizata in cadrul atelierelor autorizate pt modificari constructive. In acest caz se va solicita declaratia de conformitate in care se vor enumera elementele montate, specificandu-se dupa caz, nr. de omologare CE/ECE ONU ale acestor produse.
  In ambele cazuri, dupa reomologarea vehiculului se va mentiona in CIV textul „Echipare retrofit cu surse de lumina cu descarcare in gaz”.
  Dar exista si becuri xenon care au temperatura de culoare 4300k fiind apropiata de lumina becului halogen fara sa atraga atentia politie,iar balasturile sunt unele modele de dimensiuni mici si se pot introduce in far ,fara sa se vada(asta ar fi optiunea daca nu vrei sa le omologhezi)
  __________________

Lasă un răspuns

Browse