Vand Magazin Online de Bijuterii – 8000 euro

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vand magazin online de bijuterii unice in Romania cu potential urias de crestere si diversificare. Brandul este extrem de usor de marketat si este o ocazie uriasa pentru viitorul proprietar. Doar si numele poate fi un punct de atractie pentru cineva care doreste un business de success in online.

Magazinul este perfect functional, cu stoc de marfa inclus si vad de client format. Platforma este una dintre cele mai bune din lume, foarte usor de administrat si upgradat. Exista integrare pentru platile online prin Netopia mobilPay.

Toate canalele social media sunt deschise si functionale (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube) review-uri pozitive. Este nevoie doar de promovare constanta si atat.

Bijuteriile sunt foarte bine primite si in 8 luni de activitate nu exista nici macar un retur sau reclamatie. Exista un plan de extindere catre gama argint, insa exista potentialul si catre produse anexe.

Voi oferi la cerere planul de extindere, lista de furnizori actuali si cei vizati pentru argint, multe ponturi utile pentru reducerea cheltuielilor si nu numai. Consultanta gratuita pe durata preluarii. Magazinul se poate folosi chiar si pentru un business nou pentru o finantare StartUp Nation.

Pretul este de 8000 de Euro.

Pretul include transferul de domeniu si hosting, magazinul complet functional, stocul de marfa, logo, platformele folosite, canalele media, lista de clienti, consultanta si cutii de bijuterii cadou. Stocul are valoare de piata intre 10000 -15000 Euro in functie de promotiile care se vor efectua.

Motivul vanzarii: Proiect nou in strainatate.

Persoana de contact: Diana Marcu
Email: dianasmarcu@gmail.com

0
Anunturi / Oferte Business MagazinBijuterii 6 ani 0 raspuns 1241 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse