Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Valoarea totala a tranzactiilor via PayPal va depasi 1 trilion $, in 2022

In 2022, valoarea totala a tranzactiilor realizate pe platforma PayPal va creste cu 22,3%, depasind valoarea de 1,144 trilioane $, la nivel global, informeaza site-ul emarketer.com. Astfel, compania va depasi pentru prima data pragul de 1 trilion de dolari, cred analistii din domeniu, odata cu accelerarea platilor contactless, in timpul pandemiei COVID-19.

„Din dorinta de a tine pasul cu Square si cu alti competitori, PayPal investeste agresiv in propriul produs. Cumpara competitori de peste hotare si ofera consumatorilor mai multe functionalitati in aceeasi aplicatie, ceea ce va determina tranzactii cu o valoare mai mare”, este de parere Oscar Orozco (Director of Forecasting, Insider Intelligence).

In privinta aplicatiei-mama, PayPal va avea cu 7,2% mai multi utilizatori, anul acesta (depasind pentru prima data cifra de 200 de milioane de useri, la nivel global). Din totalul mondial, Statele Unite reprezinta un procent de 45,7%, rata de utilizare la nivel international fiind intr-o crestere usor mai rapida decat cea de pe plaiuri americane. In 2022, expertii estimeaza ca 34,1% din populatia SUA va utiliza PayPal!

Leave a reply