Time to first byte – Viteza de incarcare a unui site

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am nevoie de ajutorul vostru pentru un site Opencart care se incarca foarte greu, nu stiu ce sa-i mai fac. Am testat cu tools.pingdom.com , www.webpagetest.org, gtmetrix.com . Time to first byte este extrem de mare ~ 4-5 secunde. Alte site-uri de pe vps se incarca extrem de rapid, cei de la hosting au adaugat memorie, cache, dar degeaba. Am activat compresia gzip, am consultat forumurile Opencart si am imbunatatit tot ce se putea in .htaccess, am observat ceva progres dar nu surprinzator. Intrebarea mea este daca stiti vreun tool care analizeaza timpul si ordinea de incarcare al fiecarui element ( .js .css, imagini, etc), as vrea sa verific progresiv ce se intampla. Am incercat si folosirea unui CDN Amazon pentru diferite fisiere statice, nimic. Help pls. Site-ul este www.bekid.ro

Deschis 0
Realizare magazin online Servere. Hosting Solutii software conexe Iulian Ghisoiu 10 ani 2 raspuns 2158 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  0
  2014-05-17T08:47:43+03:00

  Poate este timpul să schimbi hosting-ul, timpul de conectare și așteptare a datelor de pe server este foarte mare.

  0
  2014-05-19T07:04:29+03:00

  Salut Iulian,

  Amandoua Pingdom si GTMetrix indica „SERVER WAIT TIME” ca motiv al vitezei reduse de incarcare.
  In timp ce Andrei ti-a recomandat solutii reale pentru a incerca sa rezolvi problema, eu te-as sfatui sa schimbi hostingu7l cu totul.

  Motivul sfatului meu radical este urmatorul: spui „cei de la hosting au adaugat memorie, cache, dar degeaba” ceeace inseamna ca ori nu au experienta si nu stiu sa te ajute sau nu iti accorda atentia si efortul necesar ca sa iti rezolve problema. In amandoua situatiile pierzi pe viitor prin continuarea relatiei cu aceasta firma.

  In mod normal, un hosting profesional si cu experienta in domeniu este in masura, intr-o situatie de genul alei tale, sa faca teste, sa vada de unde vine problema SI, daca nu este de la ei, sa iti arate in mare ce parte a siteului tau nu functioneaza corect si are influenta negativa asupra vitezei (ex: in urma analizei au vazut ca sunt prea multe cereri in baza de date, te-au sfatuit sa diminuezi numarul de cereri … etc).

  Sper sa te ajute.
  E.

Lasă un răspuns

Browse