Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Tesco ofera serviciul click&collect la cumparaturi online

tesco

Lantul britanic de hipermarketuri Tesco ofera, mai nou, posibilitatea de colectare in aceeasi zi a cumparaturilor facute online in aproape 300 de magazine din intreaga tara, informeaza telegraph.co.uk. Serviciul click&collect oferit de retailerii din alimentatie este menit sa atraga cumparatorii grabiti si sa lupte cu livrarea competitiva oferita de Amazon Fresh. Din iunie incoace, Amazon ofera membrilor Prime din Londra livrare in aceeasi zi pentru 130.000 de produse alimentare proaspete si inghetate.

CEO-ul Tesco, Dave Lewis, spunea anul acesta ca hipermarketurile Tesco au o viata lunga inainte („Daca stai prost cu timpul, poti merge intr-un singur magazin si poti cumpara odata tot ce iti trebuie; e foarte eficient”) si lucreaza la restructurarea companiei, orientand-o spre clientul ocupat. Serviciul de livrare in aceeasi zi click&collect va functiona astfel: dai comanda online inainte de ora 13.00 si o poti ridica dintr-un magazin apropiat dupa ora 16.00. De luni pana vineri, platesti 2£ pentru serviciu, iar vineri – sambata te costa 3£.

Tesco nu este singurul retailer din domeniu care face asta: Sainsbury’s a anuntat, in iunie, ca oferaserviciul de livrare in aceeasi zi in 3 magazine (si, pana la Craciun, in 30 de magazine).

Raspunde la aceasta intrebare