Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Techcelerator.ro, primul program de finantare pentru start-up-uri autohtone

techcelerator

Techcelerator.ro, un prim program de finantare adresat start-up-urilor romanesti de tehnologie, isi anunta lansarea, printr-un comunicat de presa. Acesta isi doreste sa sprijine start-up-urile autohtone cu fonduri acordate prin intermediul parteneriatului exclusiv cu GapMinder (fond de investitii de capital de risc recent lansat in Romania si finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020, cofinantare prin Fondul European de Dezvoltare Regionala).

Techcelerator are sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca si va oferi, initial, unui numar de  15 – 20 de start-up-uri (in stadiul de prototip sau Minimum Viable Product) cate 25.000 €, pentru 6% din companie. Ulterior, in timpul programului, start-up-urile cu cele mai mari sanse de succes, vor avea posibilitatea sa acceseze o a doua runda de investitie, de pana la 75.000 €, convertibila in actiuni. Sunt invitate sa aplice companiile din industrii ca: software, securitate cibernetica, inteligenta artificiala, transformare digitala, solutii IT pentru sanatate, AgTech, FinTech.

Programul se deruleaza pe o perioada de 10 saptamani (prima runda incepe pe 31 martie si aplicatiile pot fi depuse pe site pana pe 11 martie), cu sprijinul a peste 60 de mentori romani si straini, si include sesiuni de business coaching, mentorat, expertiza specifica si servicii de marketing. In plus, start-up-urile vor avea acces la comunitati internationale, pentru scalare si expunere in piata globala, si intalniri cu potentiali investitori si parteneri de afaceri. Startup-urile care vor dovedi cel mai mare potential de crestere vor continua sa fie monitorizate de catre GapMinder si vor fi luate in considerare pentru runde ulterioare de finantare de tip seed.

Leave a reply