Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vanzarile evoMAG.ro in provincie = 60% din total

mihai_patrascu_ceo_-evomag

2017 este primul an in care vanzarile evoMAG.ro din provincie le-au depasit pe cele din Bucuresti, iar tendinta se va mentine si in 2018, transmite site-ul autohton intr-un comunicat de presa. Aceste comenzi au generat anul trecut 60% din vanzarile totale ale retailerului, categoria cu cele mai mari cresteri fiind IT&C. „Cresterea vanzarilor in provincie este o schimbare foarte importanta care ne confirma o directie de urmat si care se regaseste in strategia noastra pentru acest an. Livrarea cat mai rapida la nivel national a produselor dorite este un serviciu in care vom investi anul acesta”, spune Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG).

Cresterea numarului de comenzi din provincie vine pe fondul imbunatatirilor aduse site-ului amintit si procesului de livrare a coletelor: noua interfata inseamna o viteza de incarcare mai rapida, produsele pot fi urmarite mai usor, simplificandu-se procesul de achizitie, bucurestenii/locuitorii din judetul Ilfov pot opta pentru livrarea in 1/3 ore, reducerea timpului de livrare a comenzilor (la nivel national, peste 90% ajung la clienti in cel mult 24 de ore), extinderea parteneriatelor cu firmele de curierat (livreaza, in prezent, cu patru curieri cu retele nationale, iar in Capitala – cu flota proprie), diversificarea solutiilor de finantare oferite de partenerii evoMAG (plata cu cardul in rate fara dobanda, credit online).

Leave a reply