Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bucuresti: foodpanda.ro livreaza produse News & Convenience de la Inmedio

Cea mai mare platforma de comenzi online de mancare din Romania, foodpanda, anunta ca a inceput  din aceasta saptamana – un parteneriat cu Inmedio, lider national pe segmentul News & Convenience, care face parte din portofoliul Lagardere Travel Retail Romania. Comunicatul de presa noteaza ca utilizatorii foodpanda vor putea comanda din sectiunea Shops a platformei gustari, bauturi, presa, tutun si accesorii, carti si jocuri, din peste 165 de produse comercializate de Inmedio.

In prima etapa, serviciul de livrare va fi disponibil doar in Bucuresti, pentru 10 locatii ale lantului de magazine situate in: Opera Center, Carrefour Feeria, Auchan Militari, Cotroceni Park, Carrefour Mega Mall, Cora Sun Plaza, Liberty Center, Pasaj Universitate, Auchan Crangasi si Promenada. Serviciul acopera in jur de 60% din suprafata Bucurestiului, iar livrarea se face pe o raza de 3 km in zona fiecarei locatii Inmedio partenere. Flota de livratori foodpanda va livra produsele, in medie, in 30 de minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie. Clientii vor putea efectua comenzi incepand cu ora 10:00 si pana la finalul programului de lucru aferent magazinului Inmedio, acesta fiind variabil de la o locatie la alta. Valoarea minima a unei comenzi este de 19 lei, iar taxa de livrare porneste de la 0,99 lei si variaza in functie de distanta.

Compania are in plan sa lanseze in perioada urmatoare un parteneriat si cu 1 Minute, lantul de restaurante de tip quick service care se adreseaza cu preponderenta segmentului corporate (si care se afla tot in portofoliul Lagardere Travel Retail Romania). „Prin parteneriatul cu lantul de magazine Inmedio ne propunem sa extindem serviciile foodpanda si pe alte verticale de business, astfel incat utilizatorii nostri sa poata regasi in platforma lor preferata noi game de produse precum reviste, carti, jocuri, gustari rapide si multe altele, evitand astfel un drum in plus pentru a le achizitiona. Urmatorul pas pe care ni-l propunem este acordul cu reteaua de restaurante quick service 1 Minute, prin care consumatorii sa-si poata comanda, de exemplu, o cafea si un sandvis proaspat, pe care sa le poata ridica in drum spre birou de la cel mai apropiat restaurant, fara a mai astepta prepararea sau ambalarea lor”, a declarat Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

Leave a reply