Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Targul de carte elefantFest ajunge la a cincea editie, in perioada 16-22 mai 2022

In perioada 16-22 mai 2021, elefant.ro va organiza cea de-a cincea editie a elefantFest, cel mai mare targ de carte din tara noastra, la care sunt asteptati sa participe online peste 1 milion de pasionati de lectura. Evenimentul este organizat simultan in Romania si Republica Moldova, anunta site-ul online, intr-un comunicat de presa.

„Am pregatit pentru aceasta editie un maraton de aproape 100 de lansari de carte si alte evenimente dedicate cititorilor care va aduce in prim plan 40 de autori romani si 60 de autori straini in saptamana elefantFest. Suntem onorati sa anuntam ca Franta este invitat special al acestei editii a targului si multumim Ambasadei Frantei in Romania si Institutului Cultural Francez pentru implicare”, transmite Sergiu Chirca (foto, CEO elefant.ro).

Standurile editurilor din Romania vor fi organizate pe tematici si colectii, ca la un targ traditional. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a asista la lansari in functie de programul personal. Inregistrarile video ale acestora vor ramane online, pe pagina targului, putand fi vizionate oricand, de acasa, pe parcursul evenimentului. Cititorii vor putea intalni autori de renume, precum: Heather Morris, C.J. Tudor, Barbara Oakley, Ann Cleeves, Radu Paraschivescu si Ioana Chicet Macoveiciuc. Unele volume vor avea un discount de pana la 70%, iar cititorii care vor plasa o comanda de carti pe site, in perioada targului, pot castiga una dintre cele 7 biblioteci cadou, cu titlurile lansate la elefantFest, editia a V-a. In fiecare dintre cele 7 zile ale targului, elefant.ro va dona o biblioteca cu 100 de carti catre o scoala din mediul rural (din judetele Arad, Bihor, Hunedoara, Valcea, Suceava, Vrancea si Maramures).

Targul online de carte a fost organizat prima data in mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei COVVID-19, devenind un eveniment apreciat de cititori, in cele 4 editii de pana acum. Organizat exclusiv online, elefantFest se bucura de un numar de 10 ori mai mare de viitatori decat un targ de carte conventional, unde participa (in medie, pe editie) 100.000-120.000 de persoane. Totodata, formatul targului a permis organizarea a peste 300 de evenimente online pana acum, de la lansari de carte, pana la interviuri cu autori sau dialoguri pe marginea ultimelor noutati editoriale.

Leave a reply