Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

COVID-19: Elefant.ro face cel mai mare targ de carte online (27-31 mai 2020)

Elefant.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte din Romania, invitand cititorii sa participe virtual la acesta, in contextul pandemiei COVID-19. In perioada 27-31 mai 2020, magazinul online asteapta peste 1 milion de cititori din toata tara, cu peste 50.000 de titluri in limba romana si peste 600.000 in limba engleza, noutati, lansari de carte virtuale si surprize din partea editurilor participante vor oferi. Prin comparatie, cele mai populare targuri de carte traditionale reuseau sa atraga, in medie, pe editie, aproximativ 100.000 de vizitatori.

Mai mult de 40 de edituri romanesti consacrate vor participa la targ, fiecare beneficiind de un stand digital, pe care il vor amenaja dupa plac, in functie de structura editoriala si de stilul vizual specifice. Editurile beneficiaza gratuit de standul digital de la elefantFest, dar si de intregul efort de marketing pe care elefant.ro il va derula pentru promovarea evenimentului. Pasionatilor de lectura, targul le va oferi o harta a stand-urilor, un calendar oficial al lansarilor de carte si posibilitatea de a achizitiona volume cu autograf de la autorii preferati, intr-o sectiune dedicata. Evenimentul elefantFest va gazdui si un stand international de carte in limba engleza, editata de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

„Dorim sa oferim iubitorilor de lectura posibilitatea de a participa, asa cum au fost obisnuiti in fiecare primavara, la un eveniment cultural cu totul deosebit, in conditii de maxima siguranta. Totodata, speram ca prin acest targ sa oferim o gura de aer industriei de carte, editurilor, partenerii nostri de 10 ani, intr-un moment in care nu exista posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment traditional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro”, transmite Sergiu Chirca (foto, CEO Elefant.ro)

Comentariu ( 1 )

  1. […] online de carte a fost organizat prima data in mai 2020, la scurt timp de la debutul pandemiei COVVID-19, devenind un eveniment apreciat de cititori, in […]

Leave a reply