Sunt benefice backlinkurile de la Woorank.com?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

De aproximativ 2 saptamani am observat in GWT aparitia periodica a backlinkurilor de la woorank.com. In momentul de fata avem 35 backlinkuri !
Ar trebui sa ne facem griji in privinta acestui site si sa folosim disavow tool ?

Va multumesc pentru raspunsuri si sugestii !
Cristian G.

Deschis 0
SEO Cristian G. 10 ani 4 raspuns 1001 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Disavow e cel mai sanatos.
  In timp o sa gasesti zeci de tooluri de acest gen.
  Disavow e cel mai safe: vecinatatea. Adica alaturi de site-ul tau acolo gasesti tone de alte site-uri ciudate. Sigur nu-ti doresti acest lucru.

 2. Trebuie definit „mare”. Mai exact, procentul.
  Practic intervin mai multi factori. Adica nu e tocmai usor sa „dobori” un site doar aducand linkuri proaste catre el, in conditiile in care acel site deja are o strategie seo coerenta.

 3. Eu personal nu mi-aș bate capul cu asta. În principiu, Google ar trebui să își dea singur seama de tipul site-ului și de tipul linkului.

  Pe de altă parte, disavow tool nu ar trebui să facă niciun rău, aici.

  Eu aș ignora, dar dacă decideți să dați disavow, e OK și opțiunea aceasta.

 4. Este ca apa sfintita nu face bine dar nici rau.
  Un singur link sau mai multe linkuri de la un singur site chiar si intr-o „vecinatate” mai dubioasa nu are cum sa-ti faca rau. Google urmareste patternuri, in momentul in care ai patternuri similare cu alte siteuri penalizate atunci incep problemele. In opinia mea pattern inseamna minim 10-20 linkuri similare cu alte siteuri penalizate manual sau si mai multe aflate pe „lista neagra”
  In ceea ce priveste disavow este o pierdere de timp. Disavow a fost creata pentru a ajuta Google nu webmasterii. Printr-o propaganda foarte eficienta Google a reusit sa convinga webmasterii sa reclame singuri linkurile pe care le considera ca le-au obtinut „nemeritat” si astfel au creat o baza de date cu sursele de linkuri dubioase.
  Probabil ca ai vazut ca in multe locuri chiar reprezentantii Google spun ca nu este suficient sa disavow ar trebui sa faci tot posibilul sa stergi linkurile cu probleme.

Lasă un răspuns

Browse