Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: vanzari e-commerce de 253,1 miliarde $, in Q1 2023

Vanzarile e-commerce in SUA, in Q1 2023, au totalizat 253,1 miliarde $, o crestere de 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar o scadere fara de nivelul record din Q4 2022, anunta digitalcommerce360.com.

Cifrele provin dintr-o analiza marca Digital Commerce 360, care are la baza informatii oficiale, facute publice recent de catre Departamentul de Comert al Statelor Unite. Si sugereaza ca si anul 2023 ar putea fi unul record, pentru comertul online. In 2022, in SUA s-au vandut produse si servicii digitale in valoare de 1,03 trilioane $, fiind prima data cand veniturile e-commerce au depasit nivelul de 1 trilion $!

Penetrarea e-commerce a crescut cu doar 0,5% YoY, in Q1 2023, pana la nivelul de 21,7%. Faptul ca aceasta se mentine stabila sugereaza ca obiceiurile digitale de achizitie generate in timpul pandemiei COVID-19 au devenit noul normal, chiar si dupa redeschiderea magazinelor fizice.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply