Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Target si Walmart si-au extins optiunile e-commerce, inainte de Sarbatori

Target si Walmart se pregatesc de sezonul de Sarbatori si vin in intampinarea clientilor americani cu optiuni e-commerce noi, anunta supermarketnews.com: noutatile tin de ridicarea comenzilor facute online din magazine sau din parcarile acestora, de livrarea in aceeasi zi a cumparaturilor online si de programul extins de Sarbatori.

Astfel, Target a adaugat peste 18.000 de zone in care poti parca masina, pentru a-ti fi aduse cumparaturile comandate in aplicatie direct la ea, gratuit (Drive Up). In plus, acum poti selecta ca un prieten sau un membru al familiei sa-ti ridice comanda online (fie din parcare, fie din magazin) si poti sa mai adaugi produse in comenzile deja facute, daca ti-ai amintit ca mai ai nevoie de ceva. Target a extins si varietatea de produse incluse in abonamentul propriu (Shipt), care ofera livrare in aceeasi zi: acum, poti comanda imbracaminte, accesorii, electronice, jucarii si bauturi alcoolice. In perioada noiembrie-decembrie 2020, Target a avut vanzari digitale mai mari cu 102% YoY; serviciile Order Pick Up, Drive Up si Shipt au generat 193% din cresterea vanzarilor, la nivelul companiei.

Pe de alta parte, magazinele Walmart vor si ele sa ofere o experienta de nota 10 clientilor. De aceea, au anuntat cresterea cu 2 ore a intervalului orar in care se fac livrari la domiciliu ale comanzilor date online (pana la ora 22:00). Acum, clinetii pot face o comanda pana la ora 18:00, pentru a primi produsele in aceeasi sau a doua zi. Si au mai mult timp la dispozitie pentru a-si modifica lista de produse, daca au uitat sa adauge ceva in cosul virtual. Walmart a mai anuntat ca poate livra local, din peste 2.800 de magazine si chiar in aceeasi zi, si produse supradimensionate: biciclete, televizoare cu diagonale mari si brazi de Craciun. Dar si ca a extins numarul de magazine din care poti ridica bauturi alcoolice comandate online, la 3.000 (iar din 1.500 de locatii poti comanda alcool acasa). Anul trecut, vanzarile e-commerce ale companiei au crescut cu 69% YoY in trimestrul al patrulea.

Leave a reply