Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Incepe a 16-a editie a GPeC SUMMIT 2021 (1-2 noiembrie)!

GPeC SUMMIT (eveniment reprezentativ in e-commerce-ul si marketingul digital autohton, aflat la al 16-lea an de traditie) va avea loc pe 1 si 2 noiembrie, exclusiv online. Inscrierile la eveniment se incheie pe 29 octombrie si se fac aici. Pretul unui bilet de acces porneste de la 99 € + TVA, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa.

GPeC SUMMIT va debuta cu 5 sesiuni de cursuri intensive (sustinute de unii dintre cei mai buni traineri din Romania), pe 1 noiembrie, iar ziua de 2 noiembrie este dedicata Conferintei GPeC (cu speakeri internationali si romani, pe subiecte de actualitate pentru oricine activeaza in comertul online si digital marketing).

5 cursuri intensive de e-commerce si marketing online (1 noiembrie)

GPeC SUMMIT debuteaza cu Ziua Cursurilor Intensive, care se va desfasura exclusiv online, pe Zoom, in data de 1 noiembrie. Organizatorii au pregatit 5 cursuri x 8 ore fiecare (6 ore de continut efectiv), axate pe cele mai importante subiecte de e-commerce si marketing online pentru cresterea unui business online:

  • Strategia de marketing in social media pentru e-commerce – Alexandru Negrea (Social Smarts)
  • Google Analytics pentru e-commerce – Eugen Potlog (UX Studio)
  • Marketing online pentru e-commerce de la A la Z – Raluca Radu & Robert Dumitru (MTH Digital)
  • Cum sa ai un magazin online cu reale sanse de succes – Andrei Radu (GPeC), Cosmin Daraban (Gomag) & Bogdan Manolea (TRUSTED.ro)
  • Ghid practic SEO pentru e-commerce – Mihai Vinatoru, Sorin Draghici, Liviu Taloi & Mihai Pahom (DWF)

Cursurile se desfasoara in paralel, pe tot parcursul zilei, participantii putand opta pentru un singur curs din cele 5 disponibile. Acestea se adreseaza nivelului Incepator/Intermediar, iar pretul fiecarui curs este de 119 € + TVA/persoana.

Conferinta GPeC si Gala Premiilor eCommerce (2 noiembrie)

Ziua de 2 noiembrie este dedicata Conferintei GPeC, care reuneste 5 speakeri internationali legendari:

  • Joe Pulizzi – autor bestseller, expert in content marketing
  • Karl Gilis – unul dintre primii 3 experti in optimizarea ratei de conversie, la nivel mondial
  • Els Aerts – specialist in user testing, co-fondator AGConsult Belgia
  • Ton Wesseling – expert in optimizarea conversiilor si A/B testing
  • Rebecca Hugo – Senior UX Auditor la Baymard Institute

Acestora li se alatura 23 de nume sonore ale online-ului romanesc, ca Iulian Stanciu (eMAG), Cristi Movila (VTEX), Adrian Mihai (FAN Courier), Rares Banescu (Retargeting.biz), Catalin Macovei (MOLOSO), Catalin Emilian (RTB House).

Subiectele tratate in cadrul conferintei vizeaza ultimele cifre, tendinte si noutati din e-commerce-ul romanesc, schimbari ale comportamentului de consum, stocurile de marfa reduse la nivel international, tehnici de optimizare a ratei de conversie, content marketing pentru a atrage trafic, campanii eficiente de e-mail marketing si PPC in sezonul de Sarbatori, tips & tricks pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor in magazinele online etc.

Ziua de 2 noiembrie se va incheia cu Gala Premiilor eCommerce – festivitatea de premiere a celor mai bune magazine online romanesti din randul celor inscrise in Competitia GPeC 2021 si a celor mai bune companii de profil din tara. Gazda celei de a 16-a editii anuale a galei va fi Andi Moisescu.

Leave a reply