Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Google a lansat o platforma e-commerce (Qaya)

Google a intrat in zona e-commerce, odata cu lansarea platformei online Qaya. Aceasta  permite creatorilor sa aiba un magazin online pe care sa il sincronizeze cu YouTube Merch Self, Google Search si Google Shopping, citim pe blog.google. Magazinele digitale pot sa includa fotografii, fisiere, e-book-uri, filtre foto, template-uri, clipuri video si nu numai. Fiecare e-shop va putea include pana la 1.000 de produse.

Platforma este creatia Area 120 (incubatorul Google axat pe produse experimentale), iar Nathaniel Naddaff-Hafrey (Cofondator si GM Qaya) este cel care a venit cu ideea, in timpul pandemiei COVID-19. Lucrand de acasa, in 2020, acesta a discutat cu multi creatori care i-au spus ca le e greu sa isi construiasca afaceri online in jurul continutului creat si ca procesul dureaza mult. Qaya ofera acestor creatori (care sunt urmatoarea generatie de antreprenori) o interfata personalizabila in care isi pot construi un e-shop, pentru a-si vinde produsele si/sau serviciile direct clientului final.

Momentan, Qaya este disponibila doar in SUA, in varianta beta, iar creatorii care o vor folosi vor obtine un site personalizat si ca nume (de tipul yourname.channel sau qaya.store/your-name), care  include plata online, instrumente analytics si de management al clientilor si integrari: creatorii care au deja cont pe YouTube si pot vinde produse marca proprie pe paginile lor (in cadrul Merch Shelf) pot sa le promoveze direct din Qaya, sub clipurile lor de YouTube.

Leave a reply