Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum functioneaza „Opinii de incredere” de la TRUSTED.ro

La aproape cinci ani de cand ofera Marca de Incredere magazinelor online romanesti care respecta un set de standarde, Programul National pentru Certificarea Magazinelor online TRUSTED.ro lanseaza sistemul „Opinii de incredere”. Este vorba despre un sistem public de feedback de la clientii reali ai magazinelor online, administrat independent fata de magazine si de clienti​.

Feedback.Trusted.ro vine si cu avantaje certe pentru magazinele detinatoare ale Marcii de incredere, printre care:

  • toate notele primite de la clienti sunt publice
  • magazinul poate raspunde la problemele ridicate de catre clientii lor, iar clientii pot corecte nota dupa feedback-ul magazinului
  • nota magazinului va aparea pe logo-ul TRUSTED.ro de pe site-ul fiecarui magazin​;
  • chestionarul trimis va putea fi personalizat ​i​n mai multe moduri, inclusiv prin adaugarea unor intrebari suplimentare

Daca problema semnalata de cumparator a fost rezolvata de magazin, clientul are posibilitatea de a trimite o noua nota (mai buna) magazinului​.

Bogdan Manolea, co-fondator Trusted.ro, explica rolul noului sistem de opinii de incredere: „Discutam de multa vreme in cadrul Trusted.ro cum poti sa asiguri ca un magazin online este de incredere. Setul nostru de criterii juridice si de bune practici poate fi doar un prim pas in acest sens. Nivelul urmator de incredere il creeaza clientii magazinelor care pot sa spuna daca ei au avut o experienta de cumparare placuta sau nu. Administrarea si publicarea necenzurata a acestor opinii in mod independent este modalitatea in care un magazin isi poate dovedi nivelul real de incredere pe termen lung. Iar sistemul Feedback.trusted.ro le ofera magazinelor aceasta oportunitate.”

Datele furnizate de clienti sunt securizate si nu sunt pastrate de TRUSTED.ro sau de magazinele participante, ci sunt sterse dupa publicarea feedback-ului​. Magazinele care se inscriu in Programul TRUSTED.ro beneficiaza de unele avantaje semnificative in perioada promotionala (pana in 31 martie 2016 inclusiv). Detalii, pe site-ul TRUSTED.ro.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania. Marca de incredere Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online care indeplinesc standardele de calitate impuse de catre proiectul TRUSTED.ro.

cum-functioneaza-trusted

 

Comentariu ( 1 )

  1. […] Include si alte forme de dovezi sociale. Consumatorii vor lasa review-uri daca vad ca website-ul tau contine si feedback-ul altor persoane. Dovezile sociale le indica faptul ca ai un magazin e-commerce serios, respectat de cosumatori si de alte afaceri. Pe langa recenzii, alte forme de dovezi sociale sunt notificarile live (pop-up-uri care apar cand vizitatorii fac ceva pe website – se aboneaza la newsletter sau cumpara un produs) si includerea unei marci de incredere pe website (ca sistemul „Opinii de incredere”, de la TRUSTED.ro). […]

Leave a reply