Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Black Friday + Cyber Monday = 6,2 + 7,9 miliarde $

De Sarbatori, americanii vor cumpara online produse in valoare de 124,1 miliarde $, confom unui raport marca Adobe, peste 1 din 6 dolari urmand a fi cheltuit pe Internet (si echivalentul a 57% din bugetul de Sarbatori).

  • De Ziua Recunostintei s-au facut cumparaturi in valoare de 3,7 miliarde, scrie techcrunch.com, din care o treime (36,7%) pe smartphone-uri: astfel, aceasta a devenit prima zi din an cand se cumpara de 1 miliard $ pe telefoane (ceea ce de obicei se intampla doar de Cyber Monday). 54,5% din traficul pe site-urile de retail s-a facut pe tefon.
  • De Black Friday s-au cheltuit online 6,22 miliarde $, cu 23% mai mult YoY (in 2017, suma a fost de 5,03 miliarde $), noteaza techcrunch.com. Din aceasta suma, peste o treime (33,5%, adica 2,1 miliarde $) au fost cumparaturi facute pe smartphone-uri. Alte 10 procente s-au cheltuit pe tablete, deci pe mobile s-au petrecut aproape jumatate din toate tranzactiile. De Black Friday s-a cumparat aproape la fel de mult ca de Cyber Monday 2017 – ziua-record din e-commerce-ul american (6,6 miliarde $).
  • De Cyber Monday s-au cheltuit online 7,9 miliarde $, cu 19,3% mai mult fata de 2017, scrie cnbc.com. Tranzactiile pe dispozitive mobile au crescut cu 55,6% YoY, atingand vanzari de 2,2 miliarde $ in (conform Adobe), si peste jumatate dintre vizitele pe site-urile de retail au venit de pe smartphone-uri. Comezile click&collect au crescut cu 65% fata de anul trecut.

Leave a reply