Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

CEZ Vanzare si-a lansat magazine online de electrocasnice

CEZ Vanzare – principalul furnizor de energie electrica si de gaze naturale din SV Romaniei, cu peste 1,3 milioane de clienti – si-a lansat magazin online, citim pe cez.ro. Pe shop.cezinfo.ro poti cumpara electronice si electrocasnice la preturi preferentiale, pe baza codului de client (discount de 5% la orice produs), pe care le poti plati in rate fixe, prin Credit Online CETELEM. Destinat clientilor actuali, dar si publicului larg, CEZ Shop ofera produse eficiente din punct de vedere energetic. Site-ul ofera peste 7.000 de produse (printre care, echipamente smarthome, televizoare, laptopuri, telefoane, frigidere, aspiratoare), iar gama va fi extinsa in urmatoarele luni.

„Lansarea unui magazin online de electronice si electrocasnice reprezinta inca un pas in pozitionarea noastra ca furnizor de servicii complete; clientii nostri si nevoile acestora stau la baza inspiratiei noastre pentru produse si servicii noi, menite sa le usureze activitatile de zi cu zi”, transmite Cornelia Szabo (Presedinte al Directoratului CEZ Vanzare).

„Utilizarea aparaturii eficiente din punct de vedere energetic minimizeaza exploatarea resurselor naturale, fie ca vorbim despre gaze naturale, petrol, carbune sau apa. Eficienta energetica sporeste conservarea acestor surse si poate fi privita ca un raspuns al dezvoltarii durabile. In plus, produsele electronice si electrocasnice ajung sa reprezinte, in multe dintre cazuri, peste 30% din valoarea facturilor lunare de energie. Este foarte important sa privim eficienta energetica nu doar ca pe o modalitate de a economisi resurse financiare, ci si ca pe o solutie de a reduce consumul de energie si de a proteja mediul inconjurator. Prin parteneriatul cu CEZ Vanzare, ne dorim sa aducem un aport la ceea ce inseamna reducerea amprentei negative asupra mediului prin finantarea sustenabila a produselor electronice si electrocasnice de ultima generatie, eficiente energetic. In acest sens, Cetelem a creat un produs financiar dedicat, cu o dobanda avantajoasa, un produs care intareste angajamentul nostru de a credita responsabil si, in acelasi timp, de a ocroti mediul inconjurator”, compleaza Bruno Leroux (CEO, BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris, sucursala Bucuresti, fostul Cetelem IFN S.A.).

Leave a reply