Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Apple ofera o noua experienta de live shopping, pentru iPhone

Apple a lansat un nou tip de experienta de live shopping, pe website-ul e-commerce american propriu, citim pe chainstoreage.com. Brandul a introdus un serviciu virtual (intitulat Shop with a Specialist over Video), care face legatura dintre clientii americani care vor sa faca o achizitie de iPhone si un angajat, prin intermediul unei sesiuni de video shopping.

Serviciul ajuta clientii sa vada mai multe modele, sa descopere caracteristicile acestora si sa afle detalii despre oferte, trecerea la sistemul de operare iOS, diverse optiuni de finantare si costurile diversilor operatori de telefonie mobila din Statele Unite. Doritorii trebuie sa intre pe pagina dedicata, de pe site-ul e-commerce Apple si, dupa cateva click-uri, pot intra imediat in legatura cu un angajat Apple. Acesta din urma nu va vedea clientul, dar va fi vazut de client.

Serviciul Shop with a Specialist over Video este disponibil consumatorilor americani intre orele 07:00 si 19:00, in fiecare zi a saptamanii. In afara acestor ore de program, clientii pot contacta un angajat la telefon sau via chat, la orice ora din zi si din noapte. „Facem constant inovatii, pentru a oferi o experienta si mai personalizata clientilor nostri, carora le venim in intampinare, pentru a oferi tot ce are Apple mai bun”, a transmis presei Karen Rasmussen (Head of Retail, Apple).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply