Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Ulta Beauty isi schimba infrastructura e-commerce, mizand pe Google Cloud

Cel mai mare retailer de produse de infrumusetare din Statele Unite (Ulta Beauty) isi transforma operatiunile digitale, apeland la technologia si serviciile Google Cloud, Google Kubernetes Engine (GKE) si Anthos, informeaza chainstoreage.com. Ulta Beauty are 1.355 de magazine fizice in SUA si este prezent in 350 de locatii Target.

Website-ul e-commerce Ulta.com isi va moderniza magazinul online, incluzand experiente clientelare extrem de personalizate. Pentru acest upgrade, Ulta Beauty a cautat o platforma moderna, cu o infrastructura agila, care sa poata suporta dezvoltarea rapida de aplicatii si sa includa servicii de management care sa  reduca povara operationala a propriilor angajati.

Noua platforma e-commerce a retailerului Ulta Beauty va include diferite microservicii cu functii unice. Acestea vor permite echipelor de dezvoltare sa creeze si sa testeze caracteristici noi, reparand mai rapid problemele care apar. Trecerea la serviciile cloud Anthos reduce riscul si gravitatea erorilor, iar acestea sunt reparate mult mai repede si fara a influenta alte componente ale platformei.

„Am simulat ce ar trebui sa faca cinci echipe, cu un efort monumental, pentru a integra vanzatorii si serviciile – si am facut asta cu o singura echipa unita. Aceasta tehnologie ne-a accelerat semnificativ eforturile”, transmite Micihae Alderson (Senior Cloud Architect, Ulta Beauty).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply