Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Amazon Prime va intra in peste 50% dintre gospodarii in 2017

1502198418_Untitled

La inceputul lui 2016, programul de loialitate marca Amazon – Prime – atingea 65 de milioane de membri la nivel global si se estima ca este folosit in 38% dintre gospodariile americane. Acum, in mijloc de 2017, Cowen and Co. estimeaza ca gigantul online cu sediul la Seattle e deja in 49% dintre casele americanilor (adica peste 54 de milioane de abonati). Si va ajunge in peste 50% dintre gospodariile americane pana la final de 2017, scrie cnbc.com. Cowen and Co. a folosit informatii obtinute dintr-un sondaj de opinie asupra 2.500 de consumatori din SUA.

Factorii care indica asta sunt:

  • Amazon Prime Day din iulie 2017 (care a batut toate recordurile) a fost ziua cu cel mai mare numar de abonati Prime noi din istoria Amazon, ceea ce va impinge procentul de abonati peste 50%
  • procentul va creste si datorita cumparaturilor back-to-school de toamna si a celor de Sarbatori
  • din ce in ce mai multi americani vor deveni abonati datorita faptului ca Prime ofera permanent avantaje noi clientilor sai (Prime Now, Prime Pantry, Prime Video, Prime Music)
  • Amazon Prime (care a fost lansat in 2005 si costa 10,99 $/luna in SUA) poate creste mult mai ales in randul americanilor cu venituri mici, sub 25.000$/an, care au cele mai putine abonamente

Leave a reply