Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: 1 din 5 oameni citeste review-uri online

208274

Multi dintre noi sunt obisnuiti sa mearga in magazinele fizice si sa vada produsele dorite, apoi sa le cumpere de pe Internet, mai ieftin. Dar emarketer.com scrie ca, in SUA, se practica si inversul – documentarea online fiind importanta pentru americanii amatori de e-commerce: 20,1% dintre ei au cumparat un produs intr-un magazin fizic, dupa ce au citit despre el un review online, o postare pe social media sau un text scris de un blogger (conform datelor stranse intr-un sondaj de opinie realizat in martie 2016 de catre Collective Bias). Intrebati la ce site au apelat pentru documentare, respondentii au raspuns: Facebook (20,8%), YouTube (18,6%) si postari pe bloguri diverse (14%).

208276

Cand vine vorba despre sursele de informare care ii conving cel mai des pe oameni sa cumpere ceva intr-un magazin fizic, pe primul loc de plaseaza recomandarea cunoscutilor, prietenilor, familiei (43,1%), review-urile de pe bloguri (14,5%) sau de pe retelele de socializare (12,3%).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply