Structura URL-uri si Breadcrumbs

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vă salut! Vin și eu cu 2 întrebări și totodată cu o rugăminte de a mă ajuta în dezbaterea a 2 probleme pe care le-am întâmpinat:

1) În breadcrumbs îmi apare și categoria ”Shop”. Cum pot scăpa de ea? Sau, e bine să o scot de acolo? Că de acea pagină a produselor mai ține cont și când accesez butonul ”Înapoi la magazin(cumpărături)”. Ex.: Acasa > Shop > Categorie > SubCategorie > SubsubCategorie.

2) În legătură cu URL-ul categoriilor/al produsului. Cum este mai ok să fie afișat? ”www.domeniu.ro/categorie/subcategorie/produs” sau ”www.domeniu.ro/produs” sau ”www.domeniu.ro/subcategorie”? De asemenea, îmi mai apare în URL ”categorie-produs”, deși mă cam încurcă, deoarece URL-ul meu este afișat astfel: www.domeniu.ro/categorie-produs/categorie/subcategorie/subsubcategorie/produs. Cum elimin ”categorie-produs”?

Vă rog, îmi puteți oferi un răspuns pentru o configurare SEO favorabilă și desigur o rezolvare?

Menționez faptul că lucrez cu WordPress.

Vă mulțumesc!

Deschis 0
SEO Alin Preda 9 ani 1 raspuns 1123 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. 1. Shop = daca e categorie, probabil e categoria pentru magazin, nefiind obligatoriu ca prima pagina a unui site sa fie exact magazinul, ea (prima pagina) continand uneori si posturi din blog, alte informatii nelegate strict de magazin. Daca trebuie eliminata, fie din administrare, fie se da specificatia la dezvolatorii pluginului de comert electronic.
    2. Pe ghicite e greu de apreciat. Depinde: daca un produs se poate asocia la alta categorie, daca url-ul care contine si categoria, atunci cand e asociat in alta categorie are sau nu canonical la un link de baza…

    Ca idee, pentru WP sunt foarte multe pluginuri de comert electronic si chiar daca sunt gratuite, pentru performante seo tot vei avea nevoie de un programator care cunoaste platforma.

Lasă un răspuns

Browse